Активний відпочинок для всієї родини: катання на конях

Активний відпочинок для всієї родини: катання на конях

Планування сімейного відпочинку не завжди таке просте, як може здатися. Потрібно вибрати місце, де буде цікаво і дорослим, і дітям. Саме таким є курорт «Воєводіно», що пропонує кінні прогулянки, СПА, активні види проведення часу, прогулянки парком, різні екскурсії, арт-клуб та багато іншого. Серед усієї різноманітності, дітей приваблюють коні. Ці милі тварини контактують з відвідувачами і дарують їм неймовірні емоції.

Детальніше про прогулянки

Щоб покататися верхи, потрібно впевнено триматися у сідлі. Для цього пропонується навчання у манежі, щоб ви могли освоїти всі тонкощі. Після цього, ви зможете вирушити на прогулянку, під контролем інструктора. Маршрути вибираються залежно від навичок катання, оскільки є рівнинна місцевість, а є гірська. Кінна прогулянка передбачає неймовірні краєвиди, таємничі стежки та барвисті місця. Також ви можете покататися на кареті, щоб повністю поринути в неймовірну атмосферу. Вся інформація про катання представлена на сторінці https://voevodyno.com/ua/activities/stables/.

Забудьте про міську метушню та покращіть свою фізичну форму. Спілкування з тваринами — відмінне рішення для зняття стресу та отримання приємних емоцій. Таке проведення часу сподобається дорослим та дітям. У кінному клубі проводяться заняття з інструктором, тому всі страхи підуть. Відвідайте клуб і познайомтеся з кіньми.

Екскурсійні місця

Прогулянки верхи — це не тільки можливість активного проведення часу, але і шанс дізнатися щось нове про місцевість. У кінному клубі ви зможете вибрати того коня, який вам подобається, та отримати задоволення від спілкування з ним. Тренування приносять масу задоволення та формують впевненість у собі. Маршрути плануються інструктором, виходячи з побажань відвідувачів та їх умінь кататись. Для новачків пропонуються заняття в манежі, після чого вони можуть групою піти на прогулянку по рівнині. Для тих, хто впевнено почувається, можуть проводитися прогулянки екстремальними маршрутами.

Лісові стежки, прогулянки вздовж річок, єднання з природою та неймовірні пейзажі — це те, що чекає на вас під час екскурсії. Всі коні навчені, тому піддаються управлінню і вибираються індивідуально для кожного. Не відмовляйтеся від можливості активного відпочинку у компанії тварин.

Відвідування курорту

«Воєводіно» приймає гостей завжди, але бронювати номери потрібно заздалегідь, тому що охочих відвідати це захоплююче місце вистачає. Виберіть відповідний номер та забронюйте його для своєї сім’ї. Програма розваг настільки різноманітна, що нудьгувати вам не доведеться. Після активного відпочинку, відвідувачі можуть вибрати один із ресторанів, та смачно поїсти. Для розслаблення після тренування пропонується СПА. На курорті кожен знайде, чим себе зайняти. Дорослі та діти зможуть відволіктися від міської метушні, та провести час, насолоджуючись природою.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Які особливості СПА-відпочинку в Карпатах?
Оздоровлення в курортній зоні Хмільника: джерело здоров’я та релаксу
У селищі на Хмельниччині телефон з’явився раніше, ніж у російського імператора
Як вибрати тур до Таїланду та відпочити кращим чином?
Історичний фільм «Довбуш»: у ньому знялися кінний каскадер та коні із Хмельниччини
Із сусідньої з Хмельниччиною області до Греції: як «бізнесменша» розвела туристів та фірму

Читайте у цій рубриці



Екосистема гір: вплив людини на природні умови та захист екології під час гірських подорожей
Туристичний сезон у національному природному парку «Подільські Товтри» розпочався: що нового
Чим дивуватиме Бакотська затока цьогоріч
Бельгія: Де робочі можливості чекають на українців
Оздоровлення в курортній зоні Хмільника: джерело здоров’я та релаксу
Куди піти в Хмельницькому: 5 місць, обов’язкових для відвідування
FacebookTelegramViberWhatsAppX