Скіні, бойфренди та кюлоти — базові речі в гардеробі модниці

Скіні, бойфренди та кюлоти — базові речі в гардеробі модниці

Штани в жіночому гардеробі посіли почесне місце. Переваги очевидні — зручно, комфортно, стильно. Які фасони обирати в цьому сезоні весна/літо?

Моделі дуже різні: від широких штанин до звужених. Різноманітні також матеріали — габардин, шовк, твід, бавовна. Також брюки представлені у різних кольорах — це світлі, темні, кольорові, з принтами.

Пам’ятаєте джинси легендарного бренду Levi Strauss? Виявляється, в Україні й зараз можна їх придбати в інтернет-магазині «Джинси з Америки». І головне, за доступною ціною. У каталозі за адресою https://jeansy.com.ua/katalog/levis.html ви знайдете всі базові моделі, які протягом багатьох років залишаються незмінними: ті самі лекала, тканини, кольори. Справжня класика.

Стилісти пропонують таку пропорцію у підборі гардеробу: 20 % — низ, 80 % — верх, тобто брюк або спідниць має бути набагато менше, ніж блуз, светрів тощо. Ось чому так важливо, щоб брюки були виконані з якісної тканини, а обрані моделі — трендові. При цьому жінкам потрібно врахувати пропорції тіла, стиль життя.

Як завжди, в тренді довжина 7/8, її ще називають «європейською». Дуже гарно такі штани виглядають із взуттям на високих підборах, що підкреслює жіночність ноги. А верх найрізноманітніший — чоловічі сорочки, блузи, світшоти.

Жінки, які надають перевагу офіційному стилю в одязі, будуть виглядати по-сучасному в штанах класичного крою. Вони чудово підходять не лише для офісу, але й на повсякдень. Особливо гарно цей фасон дивиться у червоному або синьому кольорах.

Повертаюся у моду штани у клітинку та смужку. Адже особливої популярності в цьому сезоні набувають геометричні принти. Влітку гармонійно виглядатимуть штани з квітковими візерунками. Не варто забувати про етностиль у виборі штанів.

Штани-кюлоти не здають своїх позицій на модному олімпі 2019-го. Потрібно врахувати, що носити таку модель варто з облягаючим верхом, а також із взуттям на високих підборах чи танкетці.

Як обійтися в гардеробі без модних джинсів! Рекомендовані у цьому сезоні бойфренди із потертостями, рваними частинами, з відворотами внизу. До такого фасону добре підібрати класичну блузу та туфлі «лодочки». Нині актуальне правило: поєднання стилів. Сміливо говоримо: «Ні жіночності у чистому вигляді», додаючи грубі елементи.

Ще один актуальний фасон — джинси з високою талією та звуженим низом. На часі скіні (так називають ще цю модель) без потертостей та рваних частих.

Дизайнери прикрасили модні джинси вишивкою та аплікацією. Для завершення стильного образу залишається підібрати правильні аксесуари.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Вибір бюджетного смартфона: як обрати ідеальний пристрій за доступною ціною
Чи варто носити сліди у взутті
Колекції AMI: речі, які завжди на вершині моди
MD-Fashion: місце, де насолоджуються покупками
Важливість заліза для жінчого здоров’я та регулярної менструації
Трендові моделі жіночих джинсів: що купити на розпродажі

Читайте у цій рубриці



Вибір бюджетного смартфона: як обрати ідеальний пристрій за доступною ціною
Як відбувається діагностування причин безпліддя
Переваги сушених фруктів: збереження поживних речовин та смаку
Чищення зубів
Холодильні вітрини та Холодильне Устаткування для Магазину: Забезпечення Якості та Презентації Продуктів
Значення та використання систем відеоспостереження у квартирі
FacebookTelegramViberWhatsAppX