Київська Русь у Східниці — ідеальне місце для лікування та оздоровлення

Київська Русь у Східниці — ідеальне місце для лікування та оздоровлення

Сучасний багатопрофільний лікувально-оздоровчий комплекс «Київська Русь» — Східниця розташований у мальовничому передгір’ї Карпат, де навіть саме повітря наповнене цілющими властивостями. Саме тому, у цьому санаторії не лише можна фізично оздоровити тіло, а й психологічну гармонію.

Швидкому та ефективному лікуванню чи оздоровленню у санаторії Київська Русь в Східниці сприяє поєднання чистого гірського повітря, використання найновішого медичного обладнання та професіоналізм висококваліфікованого персоналу санаторію. Крім комплексних програм лікування та профілактики розвитку різноманітних захворювань, основними перевагами даного лікувально-оздоровчого комплексу є те, що лікарі пропонують супровід та контроль протягом усього періоду перебування. Також на території розташовано 9 джерел мінеральних вод, для пацієнтів розроблена система здорового харчування та пропонується VIP обслуговування.

Основні напрямки лікування

Досвідчені лікарі лікувально-оздоровчого санаторію «Київська Русь», що у Східниці — це вузькопрофільні та багатопрофільні фахівці різних спеціальностей. Дотримуючись європейських стандартів лікування, вони розробили близько 50 медичних програм та здійснюють лікування у таких напрямках як:

  • детоксикація організму, або, простими словами, комплексне очищення кишківника від шлаків, жирів та різноманітних токсинів;
  • стабілізація ваги, мається на увазі програми як процеси схуднення, так і набір ваги для жінок чи чоловіків різного віку;
  • нормалізація обміну речовин та усунення проблем, які викликають порушення метаболізму, відновлення здорової мікрофлори кишківника, для забезпечення нормальної життєдіяльності організму;
  • комплексне лікування, відновлення, омолодження та уповільнення процесів старіння жіночого чи чоловічого організму;
  • діагностика та усунення причин порушення сну, лікування безсоння, парасомнії чи розладів дихання пов’язаних зі сном;
  • усунення проблем порушення опорно-рухового апарату, лікування постійних чи короткочасних болів у спині, а також у суглобах чи м’язах.

Бережіть своє здоров’я під контролем висококваліфікованих лікарів. Оберіть оптимальну лікувальну програму, і ви відчуєте ефективність та турботу на кожному етапі вашого перебування в санаторії. Залежно від проблем пацієнта, а також його цілей та можливостей, лікарі лікувально-оздоровчого центру «Київська Русь» — Східниця під час консультації підбирають оптимальну лікувальну програму. Лікування може тривати від 3-х днів перебування у медичному центрі до 21 дня.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Ефективність бальнеологічного лікування у Трускавці
У національному парку на Шепетівщині успішно впроваджують світовий тренд
Які особливості СПА-відпочинку в Карпатах?
Як ветерану отримати безкоштовне санаторно-курортне лікування від держави
Чоловік із кримінальним минулим разом зі своєю родиною розбудували комплекс відпочинку на самовільно зайнятій землі
Оздоровлення в курортній зоні Хмільника: джерело здоров’я та релаксу

Читайте у цій рубриці



Що потрібно знати перед покупкою електромобіля
Блендер Braun — відкриття нового кулінарного світу
Як обрати ідеальний броньований автомобіль для вашої делегації або подорожі
Подарунки для вчителів на випускний: ідеї, що надихають
Огляд GPS моніторингу транспортних засобів: збереження контролю та ефективності
Як повернути свій iPhone до життя
FacebookTelegramViberWhatsAppX