Чому варто цінувати таку послугу як кредит?

Чому варто цінувати таку послугу як кредит?

Необхідність брати в борг гроші стара як світ, і дехто хто досі помилково вважає, що ця риса притаманна лише нужденним верствам населення. Свого часу кредитні відносини були започатковані досить заможними людьми, та і в наш час позиками користуються не лише в рамках споживчого кредитування. Кредити часто беруть великі підприємства, а також успішні та самодостатні люди.

Споживчий кредит як паличка рятівниця

Найпопулярнішим типом кредитування наразі є споживчий кредит. І це не лише в Україні, а й в усьому світі. Така позика видається в певних рамках (що стосуються умов отримання, суми та терміну погашення), а також певними установами, які пропонують різні умови отримання такого кредиту.

Завдяки споживчому кредиту можна отримати певну суму грошей, наприклад, на купівлю побутової техніки, а також витратити їх на термінове лікування або оплату навчання. Це можливість зробити невідкладне, вирішити проблеми, а потім повернути борг та жити далі вже без проблем.

Де можна оформити кредит без перевірок?

Хорошим прикладом сучасного підходу до споживчого кредитування є популярна в Україні програма мікрокредитування. В рамках даної програми працюють в основному мікрофінансові організації (МФО).

Взяти кредит без перевірок кредитної історії та довідок про доходи можна на https://finx.com.ua/credit-bez-proverok, де є можливість отримати позику за 10–15 хвилин, без відмови та на максимально зручних умовах (в режимі онлайн через інтернет, із зарахуванням коштів на карту банка).

Процедура отримання позики в рамках мікрокредитування включає подання заявки та перевірку особистості позичальника. Що для цього необхідно?

Процедура отримання кредиту без перевірки

Оформлення заявки відбувається на сайті МФО (див. посилання вище). Спочатку позичальник повинен розрахувати щомісячний платіж за допомогою калькулятора, який враховує суму кредиту та термін погашення.

Далі необхідно зареєструватися (це дуже швидка процедура) на сервісі, в рамках чого оформляється заявка у вигляді заповненої анкети.

Що необхідно вказати:

  • паспортні дані, що підтверджують українське громадянство та повноліття (18 років);
  • індивідуальний податковий номер (ІПН);
  • номер та реквізити банківської карти.

Єдиною жорсткою умовою є відсутність судимостей. Кредит на карту може отримати майже будь-хто — студент, безробітний, людина без офіційного працевлаштування, пенсіонер (в певних вікових межах), навіть позичальник з не найкращою кредитною історією.

У випадку вдалої верифікації система схвалює надання позики. Далі необхідно підписати договір в офісі МФО, після чого гроші будуть зараховані на банківську картку позичальника.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Шепетівщині Омбудсман перевіряв умови, в яких живуть ВПО
Переваги інвестування у мобільну технологію: чому купувати iPhone варто навіть при обмеженому бюджеті
Поради, як отримати кредит, якщо немає довідки про доходи
Жінку з Хмельниччини ошукав роботодавець, який займається криптовалютою
Працівник «антикредитної» компанії зробив мешканці Шепетівщини вигідну пропозицію: чим все закінчилося
Де у Шепетівці можна перевірити на нітрати овочі та фрукти

Читайте у цій рубриці



Огляд респіраторів з клапаном 3МТМ: переваги та недоліки
Guardian Connect Medtronic — персональний моніторинг глюкози
Сталеві прутки в машинобудуванні: роль та переваги
Технологии детекторов скрытой проводки
Как избежать мошенничества при обмене евро
Хотвілс машинки: чому вони завоювали світ?
FacebookTelegramViberWhatsAppX