Поради щодо вибору басейнів від компанії Vashbas

Поради щодо вибору басейнів від компанії Vashbas

Якщо ви хочете збудувати свій басейн на приватній території, то не слід намагатися виконати всі етапи робіт самостійно. Це цілий комплекс завдань, що потребує вирішення безлічі складних та технічних питань. Проте працівники одеської компанії Vashbas легко можуть організувати будівництво басейну, втіливши в реальність будь-які запити клієнта. Замовник зможе насолоджуватися відпочинком біля води вже через кілька тижнів, адже саме стільки зазвичай займає встановлення готових конструкцій із поліпропілену та скловолокна.

Які етапи мають виконати спеціалісти?

У ході проведення будівельних робіт експерти чітко дотримуються правил і технологій для досягнення ефективних результатів. Весь процес встановлення басейнів можна поділити на кілька етапів:

  • створюється проєкт майбутньої чаші для води, всі нюанси обговорюються із замовником;
  • на об’єкт доставляються всі необхідні будматеріали від надійних постачальників;
  • працівники компанії з Одеси Vashbas готують котлован — основу для майбутньої установки конструкції, також виконується організація технічного приміщення, підведення комунікацій;
  • після монтажу резервуара в котлован, у чашу врізаються закладні складові, монтується основне оснащення у вигляді фільтрів та насосів;
  • в обов’язковому порядку виконується тестовий запуск пристроїв, щоб упевнитися у працездатності всієї системи;
  • замовник отримує штучне водоймище в експлуатацію, яке доповнюється гарантійним талоном терміном на 10–25 років залежно від обраної конфігурації та наповнення басейну.

Якщо виникає потреба, то експерти фірми з Одеси Vashbas займуться оздоблювальними роботами басейну, використовуючи будь-які матеріали (штучний камінь, плитка, керамограніт). Басейни з поліпропілену та скловолокна — це міцні та довговічні конструкції, які не бояться корозії, ультрафіолету, механічних пошкоджень та можуть використовуватись як на відкритій місцевості, так і всередині приміщення. Термін служби виробів досягає 50 років, що набагато вище, ніж у бетонних чаш для води.

Крім того, на сайті компанії vashbas.com представлений широкий асортимент басейнового обладнання — протитечії, водоспади, фонтани, сходи, трампліни, освітлювальні прилади. У каталозі фірми можна знайти хімічні препарати, спеціальні щітки для догляду за басейнами. Є також розсувні павільйони та накриття тентів для захисту від негативних чинників навколишнього середовища.

У нас ви знайдете саме той варіант басейну, який найгарніше виглядатиме на вашій приватній території. Щоб замовити басейн із поліпропілену або скловолокна за прийнятними цінами, достатньо залишити заявку на сайті або зателефонувати менеджерам компанії за вказаними телефонами.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Знаряддя для домогосподарства: вибір і використання ефективних інструментів
Особливості зведення легких будівель на схилах
У Славуті розпочали роботи по облаштуванню Алеї Пам’яті
Сучасні технології будівництва та роль будівельного риштування
Як обрати ультрафіолетові установки?
Як нагріти воду в каркасному басейні?

Читайте у цій рубриці



Как избежать мошенничества при обмене евро
Хотвілс машинки: чому вони завоювали світ?
Електричні шафи та панелі: критерії вибору для промислових застосувань
Ультралегкі та стильні жіночі кросівки Adidas
Що потрібно знати перед покупкою електромобіля
Блендер Braun — відкриття нового кулінарного світу
FacebookTelegramViberWhatsAppX