Ремонт айфону 7 плюс

Ремонт айфону 7 плюс

iPhone 7 Plus представили на ринку портативних пристроїв у вересні 2016 року одночасно з iPhone 7. Прихильники компактних смартфонів віддали перевагу сімці, а тим, кому до вподоби велика площа екрану, обрали Plus версію. На робочому столі теперь вміщується ще більше інформації.

Переваги нової моделі

Фанати яблучних девайсів були готові до того, що Apple, збільшуючи LCD, зробить смартфон важчим і користуватися однією рукою буде не так легко, як попередніми моделями, де площа дисплейного модуля це дозволяла. 7Plus вподобали за збільшену оперативну память. Розширення ОП до 3 ГБ дозволяє своєму власнику швидко перемикатися між додатками, навіть якщо відкрито декілька вікон. Перехід з одного вікна до іншого тепер відбувається значно швидше.

Ще однією фішкою цієї моделі є сенсорний Touch ID. Тепер для того, щоб потрапити на основне робоче поле, потрібно сканувати свій палець. Таке нововведення від Apple — це перш за все турбота про особисті дані клієнта. Ми вже звикли до того, що сучасні смартфони — не лише пристрій для здійснення дзвінків. Тепер телефон являє собою:

  1. Мобільний банкінг.
  2. Сервіс для перегляду фільмів і серіалів.
  3. Майданчик для заробітку.

Таким чином сучасні ґаджети впевнено потіснили важкі комп’ютери і громіздкі планшети. Тому не дивно, чому смартфони сьогодні настільки популярні. Людство надає перевагу комфорту і мобільності.

Хочеться додати про ще одну вагому перевагу 7Plus перед іншими моделями — дві камери. Другий модуль відповідає за двократний оптичний зум і ефект боке, який додає ефектності портретним знімкам. Якщо фотографія займає особливе місце у вашому житті, радимо звернути увагу саме на Plus версію. Також, безперечним плюсом є автономна робота девайсу без додаткової підзарядки, завдяки батареї ємністю 2900 мАг. Тепер переглядати фільми і серіали, листуватися, грати в ігри можно цілий день, не хвилюючись за заряд батареї.

Особливості ремонту iPhone

Перед користувачем завжди постає питання, а що робити, якщо пристрій вийшов з ладу? Чи зможуть мені надати кваліфіковану допомогу за розумні гроші? З цього приводу не варто хвилюватися. Краще звернутися до сервісного центру в Києві до кваліфікованих спеціалістів за допомогою. Часто юзери потребують заміни АКБ у девайсі, екрану або почистити чи замінити динаміки. Улюблений пристрій потребує дбайливого відношення і може інколи ламатися.

Тому не варто зволікати з візитом до сервісу. Майстри проведуть діагностику вашого iPhone, виявлять несправність, виконають необхідний ремонт і нададуть гарантію на свої послуги до 90 днів. При виборі сервісного центру зверніть увагу на наявність спеціального обладнання для налаштування і ремонту. Адже від того, як вам замінять деталь, залежить подальша робота девайсу.

Заміна запчастини проходить в декілька етапів:

  • Знімається задня кришка пристрою і відділяється від основного корпусу шлейф LCD.
  • Нова кріпиться на місце знятої деталі.
  • Перед видачею клієнту готового девайсу, майстер із сервісного обслуговування обов’язково перевіряє комплектуючі на коректну роботу.

iPhone 7 Plus не схожий на своїх попередників. Перш за все — розмірами. 5,5 діагональ екрану подарувала своїм користувачам можливість умістити на робочому столі ще більше необхідних додатків. А фанати якісних фото радіють другому модулю камери і ефекту боке.

Також для проведення ремонту айфону 7Plus радимо звернутися до сервісних центрів. Тільки кваліфіковані майстри допоможуть вашому пристрою знову працювати бездоганно.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Приїхала на вєліку, а їде на машині: на Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто
Позначки на навчальних автівках змінюються з «У» на «Н»
«Ауді», який шукали в Бельгії, «виплив» на Хмельниччині
На Хмельниччині юнак, який з дитинства спілкується жестовою мовою, отримав посвідчення водія
Паралімпійка із Хмельниччини стала ще ближче до здійснення мрії
Як повернути свій iPhone до життя

Читайте у цій рубриці



Огляд респіраторів з клапаном 3МТМ: переваги та недоліки
Guardian Connect Medtronic — персональний моніторинг глюкози
Сталеві прутки в машинобудуванні: роль та переваги
Технологии детекторов скрытой проводки
Как избежать мошенничества при обмене евро
Хотвілс машинки: чому вони завоювали світ?
FacebookTelegramViberWhatsAppX