Квіти на замовлення, наче мова кохання

Нещодавно зателефонувала знайома і поцікавилася, чи можна в Шепетівці придбати квіти з доставкою для ювелярки. Її доньці виповнилося вісімнадціять і ось мама вирішила зробити приємний сюрприз.

 — Так, кілька квіткових магазинів пропонують таку послугу, — запевнила я. — Сюрприз справді неочікуваний для дівчини саме те, про що мріють із дитинства.

Адже нещодавно писала матеріал про букети і власниця готувалася привітати, на замовлення батька, дівчину з повноліттям. Вже святково оформлений ведмедик чекав на нову власницю, а поки — флористи займалися складанням букетної композиції.

— Тато далеко і не зміг особисто привітати доньку, — розповіла власниця магазину Валентина. — Заздалегідь зателефонував мені, щоб зробити замовлення. У розмові дізналася, які квіти полюбляє донька, які має уподобання. В іграшковому магазині зробила кілька знімків іграшок, які підійшли б якнайкраще. Тато сам вибрав цього ведмедика. З букетом простіше, бо з асортименту, який маємо, легко зібрати не звичайний букет, а квіткову композицію.

Квіти на замовлення, наче мова кохання

Ще років п’ятнадцять років тому така послуга в нашому провінційному містечку була незатребувана. Як кажуть, люди обходилися мінімальним. Добре, щоб оформити стрічками та іншим антуражем.

Пригадаю, як на відпочинку привернула увагу вивіска: «Доставка цветов в Одессе». Це так романтично, наче в кіно: у двері стукає кур’єр і вручає розкішний букет із запискою від нього.

Поступово власники квіткових магазинів у маленьких містах розширили спектр послуг. Нині займаються не лише продажами квітів та вазонів, а готують весільні композиції, прикрашають авто та заклади з святкових нагод.

Саме завдяки квітковому оформленню п’ять років тому вдалося для доньки організувати весілля в синіму стилі. 23 лютого заходиш у банкетний зал, а там першоцвіти! Кожному гостеві дістався маленький букетик на згадку. Найбільше здивував букет на автомобіль. Адже флористка зазначила, що прикрашати штучними композиціями автомобіль — моветон, навіть взимку краще використовувати для цього живі квіти.

— Наречені хочуть підготувати незабутнє та оригінальне власне весілля, — розповіла одна з шепетівських флористів. — Саме квітки — найкращі помічники. Весілля з французькою вишуканістю у стилі Прованс, або посеред зими в ніжно-блакитному оформленні, наче перші провісники весни.

Для чоловіків, які хочуть справити враження на кохану, доставка квітів до оселі — найкраще рішення. У квітів є теж власна мова, як правило — це мова кохання.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Розпочали третій десяток: у пластунів Шепетівки відбулася церемонія заприсяження
Великодні букети: символіка та особливості
Корисні поради: Як зберегти любов і пристрасть!
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Реальний термін отримав мешканець Хмельниччини, який викрав квіти на Алеї Героїв

Читайте у цій рубриці



Інцидент Серьоги і Монатіка: що за історія і чим вона закінчилася
5 порад, як підібрати житло під час самостійних подорожей
Ми можемо контролювати те, що вдається виміряти
Коли безпечно відвідувати салони краси?
Меблі з натуральної деревини коштують дорого
Чи варто вестися на пропозицію «Сабіраю заказ на ростовку»?
FacebookTelegramViberWhatsAppX