Інцидент Серьоги і Монатіка: що за історія і чим вона закінчилася

Інцидент Серьоги і Монатіка: що за історія і чим вона закінчилася

Напевно, тільки самий ледачий не чув про дивну ситуацію, в центрі якої опинилися репер Серьога та виконавець хіта «Кружляє» Дмитро Монатік, більш відомий своїм шанувальникам як просто Monatik. Досить давно молоді люди посперечалися на телебаченні про таланти нового покоління, так і не знайшовши в результаті компромісу. Виконавець «Бумера» сказав, що Дмитро навряд чи досягне успіху, в той час як зовсім ще юний тоді співак заявив про зворотне. Але правий був саме Монатік, і в 2019 році Серьога навіть захотів записати з ним хіт, а потім і зовсім почалася робота над їхнім спільним кліпом, про що невпинно писали prokiev.com.ua та інші інтернет-видання. Правда, кліп цей виявився з секретом — в ньому знявся двійник Дмитра, що багато хто не зрозумів. При цьому між виконавцями, як виявилося, ворожнечі немає.

Що саме сталося на X-Фактор десять років тому

Повертаючись до початку гучної історії, варто нагадати, що Монатік і Серьога вперше зустрілися на шоу талантів X-Фактор. Тоді Серьога сказав, що, «у початківця артиста не вийде блищати на сцені». Інцидент стався близько десяти років тому, і багато хто всерйоз були впевнені, що артисти весь цей час були ворогами, але така думка була помилковою. Насправді ні Дмитро, ні Серьога ніколи не висловлювалися гостро на адресу один одного. Крім того, як-то раз на телебаченні вони знову зустрілися і Серьога визнав свою помилку: побачивши, що Монатік став дуже відомим, він заявив, що хотів би записати з ним трек, на що той відповів позитивно.

Кліп Серьоги з Nemonatik

У кліпі Серьоги, де він з’явився під псевдонімом Поліграф Шарікофф, зазначено ім’я Nemonatik, ніхто не надав цьому великого значення, вважаючи, що в ньому також знявся саме Дмитро, але насправді це був його двійник, саксофоніст по імені Віталій. У відеоролику Серьога віщає про те, що сьогодні молоді артисти випускають неякісну музику і втрачають голову в гонитві за переглядами на YouTube, що зовсім не робить їм честі.

Як повели себе фанати Дмитра

Багато шанувальників Монатіка засмутилися не тільки через те, що в кліпі не було їх кумира, а й через дивні висловлювання Серьоги про погану якість пісень, виконуваних багатьма співаками в наш час. Шанувальники Дмитра були впевнені, що цим кліпом Серьога намагався посміятися над ним, проте сам виконавець це спростував, заявивши, що нормально ставиться до Monatika і вважає його непоганим артистом.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Гопача: Дядя Жора Розпочинає Українську Танцювальну Революцію
Літній трек про Лівий берег від шоумена Дяді Жори
На Хмельниччині зірка шоу-бізнесу особисто передав літальні апарати для військових
Школярка із сусідньої з Хмельниччиною області заспівала жестами відому пісню про Україну
На Хмельниччині представлять старовинні колядки та щедрівки зі сходу України
Колишня артистка з Хмельниччини виправдовувала путінську «спецоперацію»

Читайте у цій рубриці



5 порад, як підібрати житло під час самостійних подорожей
Ми можемо контролювати те, що вдається виміряти
Коли безпечно відвідувати салони краси?
Меблі з натуральної деревини коштують дорого
Чи варто вестися на пропозицію «Сабіраю заказ на ростовку»?
Золоті прикраси завжди в тренді
FacebookTelegramViberWhatsAppX