У Шепетівській ЦРЛ з’являться нові апарати штучної вентиляції легень

У Шепетівській ЦРЛ з’являться нові апарати штучної вентиляції легень

Нещодавно Шепетівській ЦРЛ у відділення анестезіології та інтенсивної терапії виділили кошти з обласного бюджету на придбання апаратів штучної вентиляції легень. Про це говорили під час візиту очільника області Вадима Лозового на відкриття реконструйованого хірургічного відділення.

Апарат штучної вентиляції легень вкрай важливий для забезпечення надання високоякісної медичної реанімаційної допомоги жителям. Адже це медичне обладнання, яке призначене для примусового проведення дихального процесу у випадку його недостатності чи неможливості здійснення природним шляхом. Відтак, керівник області Вадим Лозовий посприяв тому, аби мешканці Шепетівщини змогли отримати якісну та своєчасну високотехнологічну медичну допомогу, виділивши суму в 700 тисяч гривень. Саме стільки коштує апарат. А також наголосив на тому, що керівники не мають права зняти з себе відповідальність за життя та здоров’я людей, пояснюючи це економічними труднощами чи іншими причинами.

— Уявіть собі, що з 2009 року нових апаратів штучної вентиляції легень не надходило, — розповів завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Шепетівської ЦРЛ Валерій Сивоконюк. — Я розумію, що це дороговартісний апарат, але Шепетівка знаходиться на відрізку дороги, де часто стаються ДТП. Окрім цього, ЦРЛ стала базовою лікарнею. Я хочу подякувати за те, що ми придбаємо два апарати. Звісно, цього дуже мало, однак, це стане гарним доповненням до відремонтованої апаратури.

Отож, вже найближчим часом 2 апарати поповнять матеріально-технічну базу Шепетівської ЦРЛ. Один із них надійде у відділення анестезіології та інтенсивної терапії, а інший — у відділення невідкладної медичної допомоги.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


1 коментар до статті «У Шепетівській ЦРЛ з’являться нові апарати штучної вентиляції легень»

  1. Гений коментує:

    А вот мне нравится когда пишут: “… виділили кошти з обласного бюджету …”. Это правильно! И побольше бы такого “виділили”. Нужно финансировать нашу медицину максимально возможно, ибо там много из техники сломалось, устарело, и т.д.

    Именно, финансировать медицину из бюджета. Хотя, понятно, что бюджет не резиной, а промышленность еле жива, и мало даёт в бюджет. А торгаши-спекулянты вообще “бедствуют”, и не могут платить нормально налоги.

    А то перед выборами, всякие воры, бандиты, спекулянты, и просто политические проститутки начинают изображать из себя благодетелей украинцев. И пиарятся на наших проблемах. Начиная от проблем с медициной, и заканчивая проблемами с благоустройством города.

    Оно украло на миллионы, набралось взяток на миллионы, не заплатило налогов на миллионы, и т.д. — а потом купит чего-нибудь в больницу, или поставит детскую площадку за смешные деньги. И отпиарит на этом свою персону или придурковатую партийку. То есть, оно фактически потратилось на рекламу.

    А народ глупит, и это существо выбирает на политический пост. А потом начинаются вопли на майданах про нашу расхорошую жизнь, к управлению которой народ сам же допустил воров, бандитов, спекулянтов, и политических проституток.

    Кстати, замечено,каждой весной в Шепетовке, эти “спасители нации и эффективные менеджеры” ставят мусорные урны. Причём выкрашенные в цвета государственного флага. Шоб было куда плевать счастливым украинцам.

    И вот, весна уже на подходе.
    Ждёмс мусорные урны. Уже выстроилась очередь туда плевать…


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Шепетівщині медики борються за життя чоловіка, якого побили битою
Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям (Відео)
У Шепетівці громадянам пропонують пройти 8 діагностичних процедур і не тільки
На Хмельниччині п’яний водій вчинив автопригоду: пасажирка в реанімації
Троє видатних краян Шепетівщини отримали державні нагороди
На Шепетівщині сталася смертельна ДТП

Читайте у цій рубриці



У сервісних центрах МВС збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Ветерани та ветеранки можуть отримати знижки на квартплату та плату за комунальні послуги й опалення будинків
За несплату аліментів — мобілізація: не стануть винятком і багатодітні батьки
Коштовні годинники, елітні авто та старі пожежні депо: цікаві лоти на держторгах
Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії
Хто матиме право на відстрочку і «бронювання» – аналітики пояснюють закон про мобілізацію
FacebookTelegramViberWhatsAppX