У Нетішинській громаді попіклувалися про захист соціально незахищених мешканців

У Нетішинській громаді попіклувалися про захист соціально незахищених мешканців

Вчора, 11 січня, під головуванням міського голови Нетішина Шепетівського району Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд порядку денного було винесено 14 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.

«У рамках реалізації заходів програми «Турбота» було прийнято декілька рішень, які стосувались соціального захисту соціально незахищених мешканців Нетішинської МТГ: про забезпечення за рахунок місцевого бюджету в 2024 році окремих категорій громадян безкоштовними продуктовими наборами та хлібобулочними виробами (однією буханкою та одним батоном на тиждень); надано особам з інвалідністю І групи загального захворювання та з дитинства і дітям з інвалідністю віком до 18 років за зареєстрованим місцем проживання у Нетішинській МТГ пільгу з оплати послуги з управління/внесків на управління багатоквартирним будинком у розмірі 100 % знижки в межах 21 кв.м загальної площі на 1 особу з інвалідністю/дитину з інвалідністю та додатково 10,5 кв.м на сім’ю за умови, що вони не користуються пільгою або житловою субсидією відповідно до чинного законодавства; про забезпечення часткового відшкодування витрат з оплати електроенергії особам з інвалідністю І групи загального та з дитинства і дітям з інвалідністю, які проживають у приватних будинках на території територіальної громади; про забезпечення перевезення у спеціальні медичні заклади та додому осіб з нирковою недостатністю, які потребують процедури гемодіалізу (штучної нирки); про забезпечення підвезення до місця навчання і додому школярів, які потребують корекції фізичного та (або) розумового (психічного) розвитку та навчаються в Острозькій спеціальній школі», —повідомляє Виконавчий комітет Нетішинської міської ради.

На засіданні виконавчого комітету були розглянуті «житлові» питання: про квартирний облік; про ведення обліку громадян, що потребують житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб; про продовження громадянам терміну проживання у житлових приміщеннях та надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання громадян.

Відповідно до акту обстежень прийнято рішення про видалення зелених насаджень на земельній ділянці, що розташована за межами Нетішина.

Для 5 мешканців територіальної громади надано одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем (розмір її становить від 6 до 10 тис. грн).

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У нацпарку на Шепетівщині розмістили вулики Фабра
Приватизація будинку побуту, розширення міського центру ПМСД та гуманітарна допомога з Німеччини: у Шепетівці відбулася сесія міськради
Жінці із Шепетівщини, яка вколошкала чоловіка, суд виніс вирок
Жінку із Шепетівщини ошукали на популярному інтернет-сайті
На війні обірвалося життя штаб-сержанта із Шепетівщини
Захисник із Шепетівщини під час виконання бойового завдання втратив усі документи

Читайте у цій рубриці



У нацпарку на Шепетівщині розмістили вулики Фабра
Приватизація будинку побуту, розширення міського центру ПМСД та гуманітарна допомога з Німеччини: у Шепетівці відбулася сесія міськради
Захисник із Шепетівщини під час виконання бойового завдання втратив усі документи
Учасниці команди центру «Сталеві магнолії» із Шепетівки відвідали тепличні господарства
У Нетішині після допису у фейсбуці дали відповідь, де вигулювати собак
Йому було лише 42: у Шепетівці відбулося прощання із Героєм
FacebookTelegramViberWhatsAppX