У Шепетівці перероблять нову арку та встановлять «за правилами»

У Шепетівці перероблять нову арку та встановлять «за правилами»

Днями у місті Шепетівці на вулиці Дзявульського встановили арку, яка не дозволяє рухатися великогабаритному транспорту. Її розміщення відразу викликало суспільний резонанс. Особливо активно почали обговорювати це в соцмережах.

Встановлення конструкції тут вимушене, адже зверху проходять комунікації тепломережі. Крім того, через постійний рух вантажівок на сполох почали бити мешканці багатоповерхівок, які розміщені по обидва боки вулиці. При проїзді великовагового транспорту їх будинки, так би мовити, тріщать по швах.

Попередню арку демонтували під час виконання робіт із ремонту дорожньо-транспортного покриття. Натомість, наразі встановили нову, з новими обмеженнями. Багато містян від таких ноу-хау були здивовані та писали обурливі коментарі в соцмережах. Як тільки не називали шепетівчани нову арку — і «дизайнерське рішення», і «золоті ворота», і «ворота для боулінгу»…

У Шепетівці перероблять нову арку та встановлять «за правилами»

Чимало водіїв зазначали, що при проїзді такої конструкції довелося складати дзеркала в автомобілі, аби, бува, не пошкодити їх. Цікавило містян і актуальне питання — як проїде тудою «швидка допомога», пожежна автівка та інший спецтранспорт, та й взагалі, чи регламентується це ПДР.

«А чому ні в кого не виникало питання, чому так? Будинок, повз який проходить дорога, стягнутий скобами. Там «шлагбаум» стоїть не перший рік», — зазначила пані Ольга в коментарях під одним із дописів у фейсбуці.

Втім, місцеві кажуть, що в таких розмірах обмежень там не було.

Редакція «День за днем» звернулася за офіційним коментарем у Шепетівську міську раду.

— Нам важлива думка громади і ми намагаємося враховувати всі аспекти. А в цій ситуації нам доводиться враховувати думку мешканців сусідніх аварійних будинків, жителів будинків, які страждають від швидкісної їзди по новій дорозі, потреби екстрених служб, побажання пересічних водіїв та розміщення комунікацій тепломережі. Отож сьогодні було проведено робочу нараду й арку буде оперативно перероблено таким чином, аби її пропускна здатність була розрахована на транспорт екстрених служб, але вона не дозволяла рух великогабаритному транспорту, — прокоментував Віталій Янушевський, заступник Шепетівського міського голови.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Після аварії на ЧАЕС потяг «москва-Хмельницький» перестав курсувати не одразу
Як обрати ідеальний броньований автомобіль для вашої делегації або подорожі
У нацпарку на Шепетівщині розмістили вулики Фабра
Приватизація будинку побуту, розширення міського центру ПМСД та гуманітарна допомога з Німеччини: у Шепетівці відбулася сесія міськради
Найдорожчі автомобілі в світі
Жінці із Шепетівщини, яка вколошкала чоловіка, суд виніс вирок

Читайте у цій рубриці



У нацпарку на Шепетівщині розмістили вулики Фабра
Приватизація будинку побуту, розширення міського центру ПМСД та гуманітарна допомога з Німеччини: у Шепетівці відбулася сесія міськради
Захисник із Шепетівщини під час виконання бойового завдання втратив усі документи
Учасниці команди центру «Сталеві магнолії» із Шепетівки відвідали тепличні господарства
У Нетішині після допису у фейсбуці дали відповідь, де вигулювати собак
Йому було лише 42: у Шепетівці відбулося прощання із Героєм
FacebookTelegramViberWhatsAppX