Лікарня на Шепетівщині отримала нове обладнання

Лікарня на Шепетівщині отримала нове обладнання

Знову гарні новини з медичного фронту: у лікувальних закладах Хмельниччини продовжують покращувати матеріально-технічну базу, аби пацієнти, які сюди звертаються, отримували належну допомогу. Зокрема сьогодні, 11 серпня, новий апарат ультразвукової діагностики отримала Білогірська багатопрофільна лікарня.

Його передали колективу закладу заступник голови ОДА Сергій Ткачук та директор Департаменту охорони здоров’я ОВА Олександр Завроцький, які перебували на Білогірщині з робочим візитом.

Лікарня на Шепетівщині отримала нове обладнання

Цей УЗД-сканер — один із п’ятнадцяти таких апаратів, які Хмельниччина отримала від Міністерства охорони здоров’я. Завдяки цьому сучасному обладнанню лікарі зможуть ефективніше проводити дослідження та вчасно виявляти захворювання у пацієнтів лікарні.

В межах візиту Сергій Ткачук та Олександр Завроцький поспілкувалися з керівництвом та персоналом лікарні, ознайомилися з умовами, які створені в закладі. Окрім того, вони оглянули нову кисневу станцію, яку лікарня також отримала від МОЗ України кілька місяців тому. Днями було завершено всі роботи із її встановлення, отож відтепер вона генеруватиме кисень для хворих, які потребують такої терапії. Враховуючи, що фахівці Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб наразі констатують факт зростання захворюваності на ковід, киснева станція за потреби дозволить забезпечити належне лікування зокрема і для пацієнтів з коронавірусною інфекцію.

Також обласні посадовці передали лікарні 5 ноутбуків, які також дуже важливі для роботи закладу, адже, незважаючи на війну, цифрова трансформація медичної галузі в Україні триває, і комп’ютер стає незамінним помічником в роботі лікаря.

«Хоча війна в країні розпочалася в лютому, для наших медиків вона розпочалася набагато раніше, адже саме вони в умовах пандемії ковіду стали на захист життя та здоров’я наших громадян, не шкодуючи себе. Сьогодні ви мужньо виконуєте свою важливу місію і на фронті, під обстрілами, і тут, в тилу, рятуючи військових та цивільних, що постраждали від російської агресії, — зазначив Сергій Ткачук, звертаючись до медпрацівників лікарні. — Ми щиро вдячні вам за вірність покликанню та самовідданість. Саме тому і Міністерство охорони здоров’я, і ми, як обласна влада, робимо і надалі будемо робити все можливе, аби лікарі мали все необхідне, незважаючи на скрутну ситуацію в державі. Дякуємо Міністерство охорони здоров’я України та Міністру Віктор Ляшко за системну підтримку медичної галузі Хмельниччини»!

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Працівник «антикредитної» компанії зробив мешканці Шепетівщини вигідну пропозицію: чим все закінчилося
З’явилося підтвердження найстрашніших побоювань близьких захисника із Шепетівщини
Під час ракетної атаки Донеччини загинув уродженець Шепетівщини
На Шепетівщині неправомірно зареєстрували земельну ділянку вартістю вартістю 1,5 млрд грн
На Шепетівщину доставили генератор, який за потреби живитиме корпус медичного закладу
На Луганщині внаслідок мінометного обстрілу загинув воїн із Шепетівщини

Читайте у цій рубриці



Приватизація будинку побуту, розширення міського центру ПМСД та гуманітарна допомога з Німеччини: у Шепетівці відбулася сесія міськради
Захисник із Шепетівщини під час виконання бойового завдання втратив усі документи
Учасниці команди центру «Сталеві магнолії» із Шепетівки відвідали тепличні господарства
У Нетішині після допису у фейсбуці дали відповідь, де вигулювати собак
Йому було лише 42: у Шепетівці відбулося прощання із Героєм
Розпочали третій десяток: у пластунів Шепетівки відбулася церемонія заприсяження
FacebookTelegramViberWhatsAppX