У Хмельницькій області на 9% збільшилася кількість отримувачів субсидій

У Хмельницькій області на 9% збільшилася кількість отримувачів субсидій

У січні–вересні субсидії на оплату житлово-комунальних послуг призначено 122,4 тис. домогосподарств (на 9,0 % більше відповідного періоду 2018 року), з них у міських поселеннях — 68,1 тис., у сільській місцевості — 54,3 тис. домогосподарств.

Загальна сума призначених субсидій у січні–вересні становила 36,4 млн грн (у міських поселеннях — 22,5 млн грн, у сільській місцевості — 13,9 млн грн), у січні– вересні 2018 року — 33,5 млн грн (у міських поселеннях — 23,3 млн грн, у сільській місцевості — 10,2 млн грн).

Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у вересні зменшився порівняно з вереснем 2018 року на 28,8 % і становив 67,9 грн.

Крім того, у січні–вересні 17,0 тис. домогосподарствам призначено субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, з них у міських поселеннях — 1,9 тис. домогосподарствам, у сільській місцевості — 15,1 тис. Кількість домогосподарств, яким було призначено субсидії, порівняно із відповідним періодом 2018 року зменшилась на 34,1 %.

За січень–вересень сума призначених субсидій становила 47,9 млн грн (у міських поселеннях — 6,5 млн грн, у сільській місцевості — 41,4 млн грн), у відповідному періоді 2018 рку — 75,8 млн грн (у міських поселеннях — 9,2 млн грн, у сільській місцевості — 66,6 млн грн).

Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у вересні 2019 року збільшився порівняно з вереснем 2018 року на 0,8 % і становив 2827,9 грн.

У січні–вересні сума субсидій, отриманих домогосподарствами на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, становила 48,6 млн грн, у відповідному періоді 2018 року — 70,4 млн грн.

У вересні населенням області сплачено за житлово-комунальні послуги 157,4 млн грн (125,7 % нарахованих за цей період сум з урахуванням погашення боргу попередніх періодів), за постачання електричної енергії — 73,7 млн грн.

На кінець вересня заборгованість населення зі сплати за постачання природного газу становила 352,4 млн грн, за централізоване опалення та постачання гарячої води — 124,4 млн грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій — 81,0 млн грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення — 48,5 млн грн, за вивезення побутових відходів — 12,9 млн грн, за постачання електричної енергії — 88,8 млн грн.

Читайте також:

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині діти вже місяць сидять без світла в будинку: батьки не відреагували на заклики поліції 
Сільській раді на Шепетівщині після втручання прокуратури буде повернуто понад 160 тисяч гривень
Нічна гроза та пориви вітру знеструмили частину Хмельниччини
Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії
Хмельницькобленерго закликає економити електроенергію у вечірні години
На Хмельниччині селяни платили за комуналку, але з’ясувалося, що у них є заборгованості

Читайте у цій рубриці



У міжнародний розшук оголосили посадовицю з Хмельниччини
Місцеві суди на Хмельниччині боргують Укрпошті чималі гроші: що тепер буде
Очільника громади на Хмельниччині звинуватили у правопорушеннях, пов’язаних з корупцією
На Хмельниччині у людей, яких вкусили кліщі, виникли ускладнення
На Хмельниччині затримали неповнолітнього «закладчика» наркотиків
На Хмельниччині попередили про стихійні метеорологічні явища
FacebookTelegramViberWhatsAppX