Шукаємо роботу мрії разом з Jooble

Шукаємо роботу мрії разом з Jooble

Пошук роботи — задача не з легких, але — дуже важлива. Адже від цього залежатиме ваше майбутнє. Потрібно запастися терпінням, бути цілеспрямованим та, головне, налаштуватися на позитивний результат. А допоможе в цьому міжнародний сайт з пошуку роботи Jooble, який вже понад 16 років допомагає мільйонам людей із різних країн світу знайти свою роботу мрії, а роботодавцям — підібрати гарних фахівців.

Агенція вже давно працює на ринку працевлаштування України, зокрема, й у Хмельницькій області. На даний час у розділі «Робота Хмельницький» розміщено понад 130 вакансій.

Про що каже статистика

Як повідомляє Центр зайнятості, за перші десять місяців 2022 року, в Хмельницькій області його послугами скористалися майже сорок тисяч громадян, а понад чотирьох тисяч роботодавців подали заявки про потребу у кваліфікованих робітниках. З них, більшу частину вдалося укомплектувати.

Більш ніж 60 відсотків вакансій припадали на робітничі спеціальності. Найпопулярнішими у цей період були вакансії у сферах:

  • торгівлі;
  • надання послуг;
  • перевезень;
  • аграрного бізнесу;
  • переробної промисловості.

Станом на 1 листопада цього року в Хмельницькій області було зареєстровано понад 7 тисяч осіб, із них, майже 1 тисяча — внутрішньо переміщені особи.

Як краще шукати роботу

Сучасний, і найефективніший спосіб — це скористатися спеціалізованим сайтом з працевлаштування. Вакансії там регулярно оновлюються, а здобувачі можуть не тільки самостійно переглядати пропозиції, а й розміщати власні резюме.

Саме резюме є одним з ефективних засобів у пошуку роботи. Отже, варто його грамотно скласти та розмістити у відповідній категорії.

Втім, пошук роботи — це не тільки розміщення резюме чи постійний моніторинг нових вакансій. На сайті Jooble можна знайти інформацію, що може допомогти з визначенням своєї спеціалізації, підвищенням кваліфікації. Також стануть у пригоді корисні кейси, поради експертів та статті для саморозвитку.

Головне — поставитися до пошуку роботи максимально відповідально та не лінуватися. Не варто зупинятися на якійсь одній пропозиції, завжди розглядайте інші варіанти. Можна відгукуватися на кілька вакансій одночасно — це суттєво збільшить шанси. Втім, і на всі оголошення підряд не варто відповідати. Беріть до уваги лише ті, що відповідають вашому фаху, знанням та професійним навичкам. Але, не потрібно забувати — робота мрії — це та, яка робить людину щасливою та дає можливість повною мірою розкрити власні здібності.

Переваги агенції Jooble

У сайту із пошуку вакансій Jooble простий інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Також компанія створила мобільний додаток для смартфонів під керуванням Android та iOS. Завдяки йому переглядати пропозиції та відгукуватися на них стало зручніше і робити це можна оперативніше.

Шукаємо роботу мрії разом з Jooble

Серед інших переваг:

  • зручна і продумана система фільтрів;
  • вакансії на сайті актуальні та перевірені;
  • додаткові можливості завдяки відгукам та рекомендаціям;
  • професійний довідковий центр.
Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Хто може здійснювати рекламу в Інтернеті та як це працює
Топ 10 новинних сайтів Хмельницького
Як Penguin-team допомагає компаніям рости в інтернеті
Вирішення кадрових питань з допомогою аутсорсингу персоналу: переваги та недоліки
Особливості та секрети інтернет-маркетингу
У Нетішині не знайшлося претендентів на посаду у виконкомі: термін подачі заяв продовжили

Читайте у цій рубриці



Металобаза «Бекас»: надійний постачальник металопрокату в Києві
Рак простати
Секрети вибору ідеальної ванни: як знайти ту, що підійде вам найкраще
Тенденції в дизайні вітальні: стильні кавові столики та телевізійні шафи
Дезінфекція та антисептична обробка приміщень: особливості та етапи процедури
Насколько надежен USDT: оценка стейблкоина
FacebookTelegramViberWhatsAppX