Укрпошта та ROZETKA відкривають понад 130 відділень для безкош­тов­ної доставки товарів

Укрпошта та ROZETKA відкривають понад 130 відділень для безкош­тов­ної доставки товарів

Відтепер у приміщеннях Укрпошти по всій Україні працюватимуть відділення для отримання товарів, придбаних на сайті ROZETKA. Зокрема, такі відділення вже працюють і на Хмельниччині, в містах: Кам’янець-Подільський, Славута та Нетішин. Про це повідомила пресслужба АТ «Укрпошта».

Національний поштовий оператор Укрпошта та інтернет-супермаркет ROZETKA з початку травня розпочали розвиток мережі партнерських відділень. Доставка придбаних на сайті ROZETKA товарів у такі відділення є безкоштовною, незалежно від суми замовлення. Про актуальність такого партнерства можна зробити висновок проаналізувавши кількість цільової реклами в соціальних мережах (детальніше про те, как подключить таргетированную рекламу).

Укрпошта та ROZETKA відкривають понад 130 відділень для безкош­тов­ної доставки товарів

Станом на сьогодні партнерська мережа від ROZETKA та Укрпошти нараховує 19 точок у 17 містах України. Зокрема, два відділення у Києві (за адресами: вул. Костянтинівська, 71 та вул. Боголюбова, 36), а також у містах Сміла, Ірпінь, Вараш, Бахмут, Бровари, Кам’янець-Подільський, Кам’янське, Краматорськ, Кропивницький, Маріуполь, Нетішин, Славута, Сокаль, Суми, Умань, Чернігів. Найближчим часом мережа буде розширена. Усього у рамках цієї співпраці планується відкриття понад 130 партнерських відділень до кінця року.

— Покупки онлайн — це про зручність та комфорт. Не менш важливо для клієнтів отримувати придбаний товар швидко та з вигідною доставкою. Міжнародні дослідження показують, що більш ніж 60 % користувачів ймовірніше відмовляться від покупки онлайн, якщо сервіс не передбачає безкоштовної доставки. Протягом останніх 2 років ми здійснюємо за низькими тарифами доставку придбаних на ROZETKA товарів у 27 тисяч населених пунктів по всій Україні. І обсяги нашої співпраці з інтернет-супермаркетом постійно зростають, а відповідно ми продовжуємо шукати та пропонувати клієнтам нові, ще вигідніші формати отримання товарів, — зазначив Валентин Олещенко,заступник генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу.

Щоб скористатися послугами безкоштовної доставки, додайте обрані на сайті ROZETKA товари у кошик і в полі «Вибір способів доставки й оплати» натисніть на опцію «Самовивіз з ROZETKA + Укрпошта». Далі потрібно обрати відділення у вашому місті, де бажаєте отримати покупку. Максимальна вага замовлення не має перевищувати 30 кг, а найдовша сторона придбаного товару — 90 см. Скористатися послугою можна для товарів вартістю не більше ніж 50 000 грн. Не доставляються також крихкі товари та ювелірні вироби.

Укрпошта та ROZETKA відкривають понад 130 відділень для безкош­тов­ної доставки товарів

— Карантин показав, що клієнт як ніколи очікує від компаній швидкого та якісного сервісу, — коментує директор з маркетингу ROZETKA Євген Образок. — За останні два місяці на ROZETKA прийшло багато клієнтів, які раніше не купували онлайн, зокрема у регіонах. Ми робимо все, щоб їхній досвід був максимально комфортним. Завдяки новим відділенням з «Укрпошта» сотні тисяч клієнтів по всій Україні отримають зручний сервіс, де б вони не були.

Розвиток мережі партнерських відділень — це ще один напрям співпраці інтернет-супермаркету та національного поштового оператора, яка почалося ще влітку 2018 року. Тоді Укрпошта почала доставляти товари з ROZETKA в 11 000 своїх відділень у 27 000 населених пунктів.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


1 коментар до статті «Укрпошта та ROZETKA відкривають понад 130 відділень для безкош­тов­ної доставки товарів»

  1. Oleg Shkiper коментує:

    В нас не мае грошей,краже б укрпошта зробила б таку послугу щоб грошовий переказ могла перераховувати перекинути на банкiвську карту,а то приходить пересказ i стоiш лоб одержати аж очi вилазять


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Переваги інвестування у мобільну технологію: чому купувати iPhone варто навіть при обмеженому бюджеті
Олімп військових інструментів: огляд товарів від Olvicom
Місцеві суди на Хмельниччині боргують Укрпошті чималі гроші: що тепер буде
Корисні поради: Як зберегти любов і пристрасть!
ГРИЛЬЯЖ — онлайн-магазин імпортних смаколиків
Топ веломагазинів України за асортиментом і цінами

Читайте у цій рубриці



Проходження ВЛК після уточнення даних є обов’язковим: у ТЦК розповіли деталі
Важила вона 140 кг, а довжина її була 5,7 м: Хмельницький рибгосп розвіює міфи про зубасту легенду
Робота за кордоном: чи зарахують цей стаж під час призначення пенсій
Як та кого покарають, якщо не з’явився до ТЦК протягом 60 днів
Сезон носовичків та червоних очей: що допоможе впоратися з алергією на пилок?
Чоловіки віком від 18 до 60 років зможуть отримати паспортні документи тільки на території України
FacebookTelegramViberWhatsAppX