Переходьте до ГК «Нафтогаз України» та економте до 20% на платіжках за газ

Переходьте до ГК «Нафтогаз України» та економте до 20% на платіжках за газ

Жителі Шепетівки та району мають можливість економити до 20 % за газ, змінивши постачальника та обравши компанію із вигіднішими цінами.

Після завершення дії граничної ціни на газ, встановленою постановою Кабінету Міністрів України, Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» зберегла для своїх клієнтів одну з найнижчих на ринку цінових пропозицій: ціна на природний газ у квітні у рамках тарифного плану «Місячний» становить 6,86 грн/куб.м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки). У той же час місцева газова компанія — ДП «Шепетівкагаз» — у квітні встановила на 20 % вищу ціну на блакитне паливо: на рівні 8,17 грн/м³ із ПДВ.

Станом на сьогодні ГК «Нафтогаз України» обслуговує вже понад 13 % домогосподарств в Україні. Компанія постачає газ 1,7 млн українців. Починаючи з серпня, ГК «Нафтогаз України» пропонує газ за одними з найнижчих цін серед постачальників. Таку ціну компанія може собі дозволити завдяки помірній націнці на блакитне паливо, довгостроковому контракту на оптову закупівлю газу, а також оптимізації операційних витрат — постачальник не розбудовує широку мережу сервісних центрів, а пропонує зручні сервіси онлайн та залучає для підключення та обслуговування відділення партнерів.

Подати заявку на приєднання до ГК «Нафтогаз України» можна кількома зручними способами:

Для оформлення заявки клієнту потрібно заповнити коротку форму та надати кілька документів: паспорт, ІПН, документ про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також вказати EIC-код (16-значний персональний газовий номер об’єкта).

Якщо заявка була оформлена правильно, після її опрацювання компанією клієнт протягом 3–5 робочих днів отримає інформацію від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід та подальші інструкції. Перевірити статус виконання заявки на підключення можна на сайті gas.ua. Для цього потрібно обрати розділ «Перевірити статус заявки» та ввести у відповідному полі свій ЕІС-код. Перехід до ГК «Нафтогаз України» відбувається автоматично. Повідомляти попередню газову компанію про підключення до нового постачальника не потрібно. Щойно перехід буде завершено, клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від ГК «Нафтогаз України». Замінювати труби у разі зміни постачальника не потрібно: газ доставлятиметься тією ж трубою та з використанням того самого обладнання. Газопостачання під час чи після зміни компанії у клієнта не припиняється.

Нагадуємо, з 1 серпня 2020 року в Україні запрацював відкритий ринок газу. Відтепер українці самостійно можуть обрати собі постачальника газу. Станом на сьогодні в Україні блакитне паливо клієнтам постачають понад 50 компаній. Порівняти їхні ціни та пропозиції можна на онлайн-ресурсах «ГазПравда» (https://gazpravda.com.ua), «Газотека» (https://gasoteka.ua-energy.org) або ж зателефонувавши до контакт-центру обраного постачальника.

Не зволікайте зі зміною постачальника! Орієнтуючись на досвід роботи відкритого ринку газу, цінові пропозиції та рівень сервісного обслуговування, оберіть компанію із вигіднішими цінами вже зараз.

Консультацію щодо зміни постачальника можна отримати у інформаційному центрі ГК «Нафтогаз України»:

  • +38 (066) 300-28-88
  • +38 (098) 300-28-88
  • +38 (093) 300-28-88
Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

1 коментар до статті «Переходьте до ГК «Нафтогаз України» та економте до 20% на платіжках за газ»

  1. Николай коментує:

    Ненасытные махинаторы! Когда уже перестанете дурить и обдирать народ! Труба одна,газ один, а наплодили кучу всяких коррупционных схем и ещё твердят что пекутся о нашем благе!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Шепетівці затвердили нові тарифи на ритуальні послуги
Чому опалювальний сезон цього року може закінчитися достроково
Подорожчання води: коли чекати зміни тарифів?
У 2024 тарифи на електроенергію можуть підскочити в рази
«Третя платіжка» за газ. Чого очікувати українцям?
У Шепетівці затвердили нові тарифи на воду

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині мешканці ведуться на вигадані соціальні виплати
У Шепетівці затвердили нові тарифи на ритуальні послуги
У медзакладі Славути оперували пацієнтку, залучивши команду лікарів-травматологів з Тернополя
Підприємство у Шепетівці отримало атестат про технічну компетентність
У національному парку на Шепетівщині успішно впроваджують світовий тренд
Сільській раді на Шепетівщині після втручання прокуратури буде повернуто понад 160 тисяч гривень
FacebookTelegramViberWhatsAppX