Китайська кухня та кава з Франції та Ірландії: меню на Грицівському перехресті

Рецепт кави «Парізьєн» чоловік привіз із далекої Франції, коли возив жінку у Париж, а рецепт напою «По-ірландськи» з’явився в асортименті після того, як з’їздив у Мексику попити текіли. Скуштувати цю смакоту можна на межі двох ОТГ, що на Шепетівщині.

Ексклюзивна кава та китайські страви — асортимент, яким не можуть похвалитися навіть ресторани та кафе, що в місті Шепетівці. Однак, такі новинки можна придбати та скуштувати у придорожньому фаст-фуді «Вулик», який розташований поблизу Грицівського перехрестя.

До слова, інгредієнти для приготування напоїв та їжі використовують найсвіжіші. Аби продуктові запаси зберігалися там якнайкраще та швидко не псувалися, користуються для того холодильними шафами. Вони підтримують потрібну температуру повітря всередині. Обрати у свій заклад харчування сучасну холодильну шафу на свій смак та за помірними цінами можна на сайті магазину Profoblad.com. Окрім каталогу з асортиментом, тут можна й ознайомитися із секретами вибору ідеального варіанта саме для вас.

Окрім звичного асортименту швидкої їжі, куди входять різноманітні хот-доги, гамбургери та паніні, у магазинчику можна знайти і зовсім незвичні страви. Небувалою популярністю серед напоїв користується новинка — хіт із Парижа — кава «Парізьєн».

— Такої кави нема в Шепетівці та навіть у Хмельницькому, — говорить власник торгової точки Петро.

Адже унікальний рецепт кави привезений із країни, в яку мріють потрапити чи не всі жінки — із романтичної Франції. До того ж, всім відомий факт, що Париж входить у топ-6 місць, де варто було б скуштувати каву. Вартує такий ексклюзивний напій всього лиш 24 гривні. Однак, власник зізнається, що це дуже низька ціна за нього. Коштувати повинен щонайменше 40 гривень.

У кави з’явилися навіть власні поціновувачі. Пара молодих людей із Шепетівки щодня протягом тижня долає понад 20 кілометрів, аби посмакувати цією родзинкою закладу.

Кава по-ірландськи з’явилася після поїздки чоловіка в Мексику, аби скуштувати справжньої текіли.

Китайська кухня в асортименті теж неспроста.

— Колись в мене у Кам’янці-Подільському був ресторан, — пригадує чоловік. — Там був кухар, який раніше працював у Мексиці, а потім у Кишиневі в ресторані, що в «Четвертому кварталі».

Користується вона шаленою популярністю.

Обслуговування тут 24 години на добу. Відвідувачів не просто чекають, а гостинно запрошують.

— Запрошуємо гостей цілодобово.

Однак, попереджають: «Стукати!»

До слова, бажання клієнтів тут теж враховують та навіть виконують. На прохання відвідувачів у період посту власник магазинчика навіть займався імпровізацією, що приємно здивувало. Задоволені клієнти говорять, що рекламуватимуть заклад. Однак пан Петро переконаний:

— Найкраща реклама — це шлунок гостя.

Отож, якщо вам кортить скуштувати чогось новенького, — сміливо можна завітати в гості у «Вулик». До речі, можливо, й назва йому дісталася недарма: адже тут завжди велелюдно.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppTwitter

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності


Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Так у моєму гаманці з'явилася 200-єврова банкнота

Читайте у цій рубриці