Куди податися на вихідні відремонтованою дорогою

Куди податися на вихідні відремонтованою дорогою

Довгі вихідні — чудова нагода поїхати у невелику мандрівку. А дістатися туди з комфортом буде вдвічі приємніше. Нещодавно Державне агентство розвитку туризму України зробило запит у Google про топ туристичних об’єктів, місць та напрямків всередині країни за кількістю пошукових запитів Google-Maps&Search за 9 місяців 2021 року. Приємна несподіванка — маршрути до більшості локацій вже відновлені. Ще до кількох дороги будуть відремонтовані вже у найближчому майбутньому.

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області пропонує вашій увазі 8 найпопулярніших природних парків та заповідних зон у різних куточках України за версією Google, куди з комфортом можна поїхати вже зараз. Якщо ви ще не склали плани на вихідні — саме час.

1. Бакота, Хмельницька область

У цьому році за програмою Велике будівництво почали відновлення дороги Т-23-17, котрий сполучає Кам’янець-Подільський і Стару Ушицю. Працюємо на двох ділянках. Ще трішечки — і до самої Бакоти дорога буде з новеньким покриттям.

2. Асканія-Нова, Херсонська область

Цього року Р-47 Під’їзд до заповідника було відновлено по всій протяжності — 22,4 км. Дістатися до унікального біосферного заповідника можна ідеальною дорогою.

3. Тустань, Львівська область

До історико-культурного заповідника Тустань веде державна дорога Т-14-02 Східниця — Пісочна, яка є топоб’єктом Великого будівництва на Львівщині. Торік відновили 40 км автошляху. Далі потрібно буде з’їхати на дорогу місцевого значення Східниця — Верхнє Синьовидне. Вона теж відремонтована.

4. Озеро Синевир, Закарпатська область

Повністю відремонтований автошлях до Синевиру Т-07-18 відкрили ще в листопаді минулого року. Туди зараз ідеальна дорога, тому саме час помандрувати.

5. Блакитні озера, Чернігівська область

Цей туристичний «магніт» на Чернігівщині знаходиться поруч з трасою М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі. Ремонтуємо автошлях М-01 у Київській та Чернігівській областях на трьох ділянках в рамках міжнародного контракту.

6. Кінбурнська коса, Миколаївська область

Дістатися до самої коси можна лише морем з Очакова. Втім, до міста веде дорога Т-15-13 Нечаяне — Очаків, яку відремонтували повністю, усі 37 кілометрів.

7. Санжійка, Одеська область

Торік повністю відремонтували 10 кілометрів дороги Т-16-47 /Н-33/ Кароліно-Бугаз — Грибівка — Санжійка /М-27/ у Овідіопольському районі. З’єднано курортне місто Чорноморськ та курортні селища Молодіжне та Санжійка.

8. Шацькі озера, Волинська область

У цьому році САД відновлює одразу три автошляхи до Шацького національного природного парку.

Т-03-02 Піща — Шацьк — Любомль — Володимир-Волинський — Павлівка — Горохів — Берестечко — Козин — /М-06/. Ця дорога веде до найвідомішого туристичного «магніту» Волині — озера Світязь. На сьогодні якісну дорогу Т-03-02 маємо на відрізку Піща — Положеве, де фінішували ремонтні роботи на 26,3 км.

Т-03-06 /Т-03-02/ — Шацьк — Вілиця — Прип’ять — Любохини — /Т-03-08/ — її цьогоріч відновили на всій протяжності — 22,5 км.

Т-03-01 Залісся — /Т-03-02/ — на ділянці від села Пульмо до урочища «Гряда» посилено основу щебенево-піщаноюї сумішшю та влаштовано перший шар асфальту.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Чим дивуватиме Бакотська затока цьогоріч
На Шепетівщині під колеса авто потрапила 60-річна жінка
На Хмельниччині неякісно відремонтували дорогу та завдали збитків на 9 млн грн
Водій із Хмельниччини показав патрульним документ, який належить іншій особі
На Хмельниччині вночі працювали 72 одиниці спецтехніки
На Хмельниччині погодні умови додали роботи шляховикам

Читайте у цій рубриці



Чим дивуватиме Бакотська затока цьогоріч
Бельгія: Де робочі можливості чекають на українців
Оздоровлення в курортній зоні Хмільника: джерело здоров’я та релаксу
Куди піти в Хмельницькому: 5 місць, обов’язкових для відвідування
Чому у Львові варто зупинятися в готелі «Швейцарський»
Зручний спосіб онлайн купівлі квитків на автобус із сервісом INFOBUS
FacebookTelegramViberWhatsAppX