Суботнє ДТП у Шепетівці «обростає» різними версіями (Оновлено)

Суботнє ДТП у Шепетівці «обростає» різними версіями (Оновлено)

ДТП, яка трапилася 10 лю­то­го близь­ко 19:10 у Ше­пе­тівці на вул. В. Ко­ти­ка, користувачі у соцмережах доповнюють деталями щодо винуватця аварії.

Адже, за офіційною версією, 28-річ­на міс­це­ва жи­тель­ка, ке­ру­ючи ав­то­мо­бі­лем «ВАЗ-1015», не впо­ра­лась із ке­ру­ван­ням та до­пус­ти­ла зіт­кнен­ня з при­пар­ко­ва­ним ав­то­мо­бі­лем «ВАЗ-2106», який на­ле­жить 30-річ­но­му міс­це­во­му жи­те­лю. В ре­зуль­та­ті ДТП 22-річна па­са­жирка ав­то­мо­бі­ля «ВАЗ-2106» от­ри­ма­ла ті­лес­ні уш­коджен­ня та гос­пі­та­лі­зо­ва­на до Ше­пе­тівсь­кої цен­траль­ної район­ної лі­кар­ні.

Користувачі соцмереж уточнюють, що за кермом «ВАЗ-21015» у момент зіткнення перебував працівник поліції і автівка зникла з місця пригоди.

Начальник Шепетівського ВП Василь Шкіндюк прокоментував ситуацію:

— Коментарі неправдиві. Ситуація така мала місце: за кермом їхала дружина працівника поліції. Вона скоїла дорожньо-транспортну пригоду. На неї складений адміністративний протокол. Потерпілий має неприязливе ставлення до поліцейського. Він по «гаряічй лінії» вказує, що ДТП скоїв працівник поліції. Інформація ця не підтверджується. Він, ніби, хоче з нього стягнути якусь суму грошей. На слизькій дорозі жінка за кермом не впоралась із керуванням та зачепила припаркований автомобіль, і поїхала далі. На момент огляду місця ДТП медики оглянули потерпілих, ніяких ушкоджень вони не отримали. Працівники поліції виїжджали на місце ДТП, за номером встановили автомобіль, який скоїв аварію. Були складені протоколи про скоєння ДТП та про те, що залишено місце пригоди. Ситуація проста, не така, як її обговорюють.

UPD:

Потерпілий 30-річний Юрій вже у вівторок додав інформацію щодо пригоди, яку вони з дружиною пережили в суботу:

— Ми припаркувалися навпроти магазину, я залишився в автомобілі. Дружина, зробивши покупки, сіла поруч на пасажирське місце, і ми обговорювали наш подальший маршрут. Як раптом відчули сильний удар ззаду і машину відкинуло на кілька метрів уперед. Добре, що ввімкнув коробку передач на «нейтралку». Думав, що водій, який «в’їхав» у нас, переконавшись, що всі живі-здорові, вирішить з’ясувати все на місці. Але автомобіль, здавши назад, утік. Я відразу зателефонував у поліцію, правда, допоки приїхали правоохоронці довелося телефонувати кілька разів. Мої друзі, враховуючи, що живемо в маленькому місті, знайшли утікача на приватному подвір’ї в районі костелу. Відразу брат власника автомобіля говорив, що він перебував за кермом, потім з’явилася інша версія — вже дружина керувала авто. Хоча я на місці ДТП бачив у салоні за кермом чоловічу постать. Особисто ні з ким із причетних до ДТП особисто не знайомий, інформацію про них надали друзі. Допоки оформляли ДТП, дружині стало погано і вона виклика «швидку», у неї діагностували струс мозку. Загалом, нині я хочу, щоб мені відшкодували автомобіль та винні понесли покарання відповідно до законодавства.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


4 коментарі до статті «Суботнє ДТП у Шепетівці «обростає» різними версіями (Оновлено)»

  1. Андрій коментує:

    Пане начальнику або ви не володієте інформаціею, або ви прикриваєте совїх підлеглих. Офіційна інформація це липа складена вашии підлеглими. Після ДТП ще поки йшло його оформлення автомобіль що скоїв дтп за допомогою добрих людей було знайдено на подвір’ї хазяїна. Після приїзду працівників поліції які після виклику їхали дуууже довго, вийшов брат хазяїна авто і признався що він був за кермрм даного ТЗ а також зізнався що вживав алкогольні напої (горілку), і відмовився пройти тест на алкоголь. з документів у ньго були тільки права. документи на авто за його словами були у дружини працівника поліції яка відмовилася їх надати. Після великої кількості дзвінків патрульним і суперечок з ними вину на себе взяла жінка яка навіть не має прав.
    В мене питання: як жінка яка не має прав, а логічно і стажу керування транспортним засобом змогла протаранити авто, застрягнути в фаркопі, різко зати назад, і швидко зникнути з місця ДТП. Ваша офіційна версія шита “білими нитками”. Далі буде….

  2. Роман коментує:

    Чутками?
    Мені здається, що наклеп тут начальник поліції наводить про ніби то вигоду, гроші.
    Як жінка яка не має водійського посвідчення сіла за кермо? Що то за чоловік та поліцейський який допустив таке. Брєд одним словом, а День за Днем замість того, щоб взяти коментарі у потерпілих слухає байки нашого «шерифа»!

    • День за днем коментує:

      Сьогодні нам вдалося зв’язатися з потерпілими. Коментар Юрія, щодо його бачення пригоди додали до статті.

  3. Юрій коментує:

    Пане начальнику поліції давайте переглянемо записи з міських камер спостереження про рух авто і хто в ньому їхав та й підтвердимо ваші слова, а то так все гарно звучить а відео та й інші(абсолютно всі) документи стосовно цього дтп ніде нема…
    До речі я готовий всі матеріали цих подій доносити громадськості…. Особливо цікавий відеоматеріал оформлення винуватців оварії-бо як виявилось їх було аж троє,правда крайньою залишилась жінка Тай як результат отримаємо офіційну версію подій цьогоДТП


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині перед судом постане водій вантажівки, що спричинив ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка
У ДТП на Хмельниччині отримали травми водій і пасажирка
У Славуті автівка наїхала на 84-річну жінку
Загинула 16-річна дівчина: спочатку її збила одна автівка, а потім переїхала інша
На Хмельниччині молода жінка натрапила на шахрайський онлайн-магазин
На Шепетівщині оштрафували жінку, яка повідомила про те, що її ґвалтує чоловік

Читайте у цій рубриці



У селі на Полонщині горів житловий будинок
Хмельничанин вимагав 100000 грн неіснуючого боргу в місцевого мешканця
Чоловіка із Хмельниччини по той бік Тиси мав чекати переправник
На Хмельниччині оштрафували жінку, яка продавала молоко та сир біля магазину
У сусідній із Хмельниччиною області мати намагалася втопити свою дитину
На Шепетівщині почастішали випадки зламування акаунтів громадян у «Вайбері»
FacebookTelegramViberWhatsAppX