В одній з громад Шепетівщини поліцейські двічі виявили п’яних водіїв

В одній з громад Шепетівщини поліцейські двічі виявили п’яних водіїв

Нещодавно, 19 травня, поліцейські офіцери Плужненської ТГ, що у Шепетівському районі, під час нічного патрулювання зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Водій перебував із явними ознаками алкогольного сп’яніння, на вимогу правоохоронців надати документи для перевірки та проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння останній відмовився.

Правоохоронці на водія склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та постанову про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами).

Вже наступного дня, 20 травня, на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Борисів Плужненської ТГ, водій авто керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. ПОГ Олег Ткачук негайно зупинив автомобіль та під час спілкування із водієм виявив, що він з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Водій відмовився на місці зупинки проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння після чого його було доставлено до медичного закладу, де зафіксували стан алкогольного сп’яніння.

В одній з громад Шепетівщини поліцейські двічі виявили п'яних водіїв

Правоохоронці встановили, що водій вже раніше притягувався до адміністративної відповідальності за аналогічне правопорушення та являється позбавленим права керування. На водія склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та постанову про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами).

Зазначені автомобілі поставлено на арешт майданчик, вирішується питання про передання транспортних засобів для користування Збройним силам України.

Згодом, 21 травня, під час патрулювання в Орининській ТГ, що на Кам’янеччині, ПОГи Дмитро Ільїн та Олег Горбанюк зупинили транспортний засіб за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів поліцейські виявили, що водій перебуває з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

В одній з громад Шепетівщини поліцейські двічі виявили п'яних водіїв

Правоохоронці на водія склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та постанову про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами).

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Шепетівщині шериф оперативно розкрив кримінальний злочин
У Судилкові під час вшанування пам’яті геніального митця збирали гроші на ЗСУ
У Славуті зупинили водія, якому суд заборонив сідати за кермо
До держбюджету від платників Хмельниччини надійшло понад 560 мільйонів гривень ПДВ 
«Нашим хлопцям необхідніше»: на Хмельниччині подружжя передало авто для ЗСУ
Терміновий збір: потрібна автівка для взводу, яким командує військовий із Шепетівщини

Читайте у цій рубриці



На Хмельниччині, щоб врятувати літнього чоловіка, викликали кінологів
Мешканка Хмельниччини переправляла з-за кордону оптові партії психотропів під виглядом прального порошку
Біля будинку міського голови вибухнула граната: інцидент у сусідній із Хмельниччиною області
На Шепетівщині дідусь заявив у поліцію про насильство щодо онуки
На Шепетівщині шериф оперативно розкрив кримінальний злочин
На Хмельниччині молодик погрожував своїй бабусі, вимагаючи пенсію
FacebookTelegramViberWhatsAppX