У Хмельницькому відбулася неформальна зустріч Сергія Лабазюка з місцевою молоддю

У Хмельницькому відбулася неформальна зустріч Сергія Лабазюка з місцевою молоддю

Народний депутат України, голова Хмельницької обласної організації політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Сергій Лабазюк під час літніх канікул Верховної Ради провів зустріч із молоддю у Молодіжному парку Хмельницького.

Основна мета неформального заходу — почути проблематику, з якою зіштовхується молоде покоління, дати цінну життєву пораду та спільно напрацювати шляхи для вирішення важливих питань на законодавчому рівні.

На зустріч з парламентарем завітали студенти, представники Молодіжної ради, голови студентських рад та небайдужі до свого майбутнього, активні хмельничани.

«Я мала можливість спілкуватися з Сергієм Лабазюком ще раніше. І насправді після розмови виникло багато ідей, тому сьогодні привела на зустріч студентів, аби вони теж отримали змогу подискутувати з парламентарем, запропонувати цікаві законодавчі ініціативи та просто спитати поради», — говорить голова студентської ради ХУУП ім. Л. Юзькова Жанна Ілінська.

В ході конструктивного діалогу з’ясувалося, цвіт нашої нації наразі турбує питання працевлаштування. А також, як зізнаються майбутні фахівці, зараз роботодавець хоче і молодого спеціаліста, і щоби він одразу після випуску з вищого навчального закладу був з досвідом.

«Практично всі роботодавці хочуть досвіду. Молодь Хмельницького, як на мене, є дуже активною і прагне розвиватися, тому перша робота має стати місцем, де майбутній фахівець матиме змогу отримати досвід», — ділиться думками голова студентської ради ХНУ Анна Магльона.

Ще одне питання, яке молоді люди піднімали на обговоренні з народним депутатом — відгуки на їхні звернення від представників влади на усіх рівнях. Юні жителі Хмельницького прагнуть створювати проєкти за підтримки влади на законодавчому рівні. Відтак, необхідно ввести ряд законодавчих новел.

Під час багатогодинного діалогу та, подекуди дискусії, лунали різні питання. Студенти охоче цікавилися відкриттям ринку землі, розвитком економіки та навіть геополітикою, зокрема, запуском газопроводу «Північний потік-2» та взаємовідносинами України з президентом США Джо Байденом. Сергій Лабазюк каже, зустріч водночас була і цікава, і енергійна.

«Енергійна молодь завжди заряджає! Коли спілкуєшся з ними, сам стаєш молодшим. Сьогодні, відверто кажучи, я отримав велику кількість позитивних емоцій і заряду. Хочу сказати, молоде покоління стає по-справжньому патріотичним, йому потрібна допомога. Адже більшість питань, які сьогодні я почув, носять практичний характер», — підсумував народний депутат Сергій Лабазюк.

По закінченню неформальної та конструктивної зустрічі, парламентар запропонував проводити подібні заходи частіше, звертатися до нього, як представника влади, із законодавчими ініціативами та цікавими ідеями.

У Хмельницькому відбулася неформальна зустріч Сергія Лабазюка з місцевою молоддю

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Чому американський бізнес зацікавлений інвестувати в українську оборонку
Правоохоронці зустрілися з вимушеними переселенцями у громаді на Шепетівщині
На Шепетівщині збирали представників служб таксі
У Хмельницькому відбудеться зустріч із письменницею Люко Дашвар
Героя-газівника із Шепетівщини зустріли у рідному колективі
Корупція у сфері відновлення: підозрюваному нардепу, у разі внесення застави, не можна полишати Хмельниччину

Читайте у цій рубриці



На Хмельниччині юнак, який з дитинства спілкується жестовою мовою, отримав посвідчення водія
Юний шахіст із Хмельниччини протягом 11 турів гідно боровся за перемогу в чемпіонаті України
У квітні на Хмельниччині виявили три найбільш забруднені річки
На Хмельниччині повідомили підозру у держзраді підполковнику, який перейшов на бік ворога
Фіналісти премії Global Teacher Prize Ukraine провели майстер-класи для освітян Хмельниччини
У Великодню ніч на Хмельниччині скоротять комендантську годину
FacebookTelegramViberWhatsAppX