У навчальних закладах Ізяславщини відібрали харчі для перевірки
23 вересня спеціалісти Ізяславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели моніторинг у сфері безпечності харчових продуктів. Про це повідомив ГУ Держпродспоживслужби.
Зокрема, у харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти проведено відбір зразків готових страв, води, рослинної продукції, молочної продукції, хліба та хлібобулочних виробів.
Зразки надіслано до Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби для дослідження на мікробіологічні та фізико-хімічні показники.
У разі виявлення відхилень керівникам закладів будуть підготовлені та направлені відповідні приписи.
Спеціалісти служби проводили моніторингові перевірки щодо безпечності харчових продуктів на Хмельниччині у період з 14 по 23 вересня.
Залишити відповідь