У навчальних закладах Ізяславщини відібрали харчі для перевірки

23 вересня спеціалісти Ізяславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели моніторинг у сфері безпечності харчових продуктів. Про це повідомив ГУ Держпродспоживслужби.

Зокрема, у харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти проведено відбір зразків готових страв, води, рослинної продукції, молочної продукції, хліба та хлібобулочних виробів.

Зразки надіслано до Хмельницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби для дослідження на мікробіологічні та фізико-хімічні показники.

У разі виявлення відхилень керівникам закладів будуть підготовлені та направлені відповідні приписи.

Спеціалісти служби проводили моніторингові перевірки щодо безпечності харчових продуктів на Хмельниччині у період з 14 по 23 вересня.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppTwitter

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності


Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Читайте у цій рубриці