У Хмельницькому за чистотою і порядком слідкуватимуть через камери відеоспостереження

У Хмельницькому за чистотою і порядком слідкуватимуть через камери відеоспостереження

Днями Хмельницьке міське комунальне підприємство «Хмельницькінфоцентр» уклало договір із Товариством з обмеженою відповідальністю «Інженіринг-Аналітика» щодо встановлення камер відеоспостереження. Їх очікувана вартість складала 1300000 гривень. Про це свідчить тендер, розміщений на сайті ProZorro.

Системи встановлять для забезпечення відеоконтролю та відеоспостереження за міськими об’єктами з масовим перебуванням людей та у місцях розташування контейнерних майданчиків для збору сміття.

Тендерні пропозиції подали лише два учасники: ТОВ «ДЕПС СОЛЮШЕНЗ» — 987 тисяч гривень та Товариство з обмеженою відповідальністю «Інженіринг-Аналітика», яке запропонувало суму на кілька тисяч гривень менше, ніж його суперник — 979 тисяч гривень.

Відтак, ТОВ «Інженіринг-Аналітика» до 31 грудня 2020 року зобов’язується поставити 26 комплектів телевізійного й аудіовізуального обладнання. Сюди входить: відеокамера оглядова Hikvision з аналітикою оточуючого середовища в комплекті з програмним забезпеченням та ліцензією, картка пам’яті, комутаційний бокс, некерований комутатор, оптичний патчкорд, жорсткий диск.

Варто зазначити, що у ціну обладнання входить вартість супутніх послуг із встановлення, підключення, налаштування обладнання та програмного забезпечення.

Окрім того, цьогоріч встановлять 7 камер відеоспостереження NikVision у Хмельницькій гімназії № 1 ім. В. Красицького. Вони обійдуться закладу у 27776 гривень. Переможцем тендеру стала ФОП Стаднік Катерина Олександрівна.

Будь-який об’єкт будівництва, до прикладу, магазин, готель, лікарня чи школа — потребує надійної охорони. Важливою частиною охоронної системи є — відеоспостереження. На сайті https://oxrana-kharkov.com/uslugi/ustanovka-sistemy-videonablyudeniya фахівці не тільки підберуть відповідне обладнання, а також підготують технічне завдання, огляд об’єкту, що потребує охорони, та виконають всі роботи зі встановлення та вводу в експлуатацію.

Також послугами з встановлення обладнання системи охоронної сигналізації, системи контролю доступу, системи відеоспостереження скористається і Хмельницький обласний військовий комісаріат. За даними сайту публічних закупівель, вартість цих послуг складе орієнтовно 234 тисячі гривень.

Послуги з встановлення внутрішніх камер відеоспостереження на першому поверсі будівлі Хмельницького окружного адміністративного суду обійдуться у 7 тисяч гривень.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Шепетівщині чоловік поквитався з камерою спостереження, яка зафільмувала дещо непристойне
На Хмельниччині відмінено 8 процедур закупівель та розірвано 6 чинних договорів: у чому справа
На Хмельниччині після випитої чарки чоловік взяв сокиру і вчинив протиправне
На Хмельниччині розбійник напав на працівниць кав’ярні та магазину
На Хмельниччині жінка за 15 походів до магазину «винесла» товару на 13 тисяч гривень
В одній із лікарень Хмельниччини довелося встановити камери спостереження та тривожні кнопки

Читайте у цій рубриці



Одній із громад на Хмельниччині повернуть водосховище вартістю понад мільярд гривень
У Хмельницькому водій, який їхав на автівці без номерного знака, виявився «цікавим»
На Хмельниччині чоловіки набраконьєрили на кримінал
Високопосадовця із Хмельниччини відзначив Головнокомандувач ЗСУ Сирський
На Шепетівщині змагалися кращі електрогазозварники
Боксери із Хмельниччини отримали посвідчення та нагрудні знаки майстра спорту України
FacebookTelegramViberWhatsAppX