Які запчастини для мотоблока потрібні для ремонту трансмісії

Які запчастини для мотоблока потрібні для ремонту трансмісії

Погана робота коробки передач — одна з найпоширеніших проблем, з якими стикаються власники мотоблоків. Якщо у вас є деякі навички в ремонті, ви зможете самостійно відремонтувати або замінити коробку передач. У цьому матеріалі ми розповімо про запчастини для мотоблоків, які необхідні для ремонту, а також про тонкощі їх замовлення в інтернеті.

Запчастини для мотоблоків: що знадобиться для ремонту зчеплення

Для вирішення проблем із трансмісією найчастіше потрібні такі запчастини для мотоблока:

  • Фрикційні диски і стискаюча пружина. Про вироблення ресурсу і деформацію цих компонентів сигналізує проковзування, неповне вимкнення зчеплення.
  • Обертові деталі в редукторі. Гучна робота вузла вказує на те, що настав час міняти підшипники або шестерні.
  • Втулки на ланцюзі. Ці запчастини для мотоблока в разі перевищення допустимого навантаження можуть лопнути, що призведе до пробуксовки перемикання передач.
  • Сальники. Якщо вони перестали тримати мастило, слід встановити нові ущільнювачі. Інакше падіння рівня мастильного матеріалу може спричинити поломку редуктора.

Про неполадки також свідчить сильна вібрація. Для її усунення не завжди необхідні запчастини для мотоблока. Щоб прибрати тряску, іноді достатньо відрегулювати положення навісного обладнання.

Як правильно купити запчастини для мінітрактора та іншої техніки в інтернеті

Які запчастини для мотоблока потрібні для ремонту трансмісії

У рішення купити мотозапчастини в інтернеті є два плюси — нижчі ціни та більший асортимент, ніж у звичайних магазинах. Однак і ризик помилитися з вибором вищий. Тому радимо не забувати про необхідність:

  • Звірити розміри. Виміряйте стару деталь штангенциркулем або іншим точним інструментом. Порівняйте результати з інформацією, наведеною в картці товару. Якщо запчастина для мінітрактора, куплена в https://tata-agro-moto.com встановлюється на болти, не забудьте перевірити розташування, діаметр і кількість отворів під кріплення.
  • Дізнатися, ким вироблена запчастина для мінітрактора. Краще, якщо бренд товару відповідає марці агротехніки. Такі запчастини гарантовано підійдуть, якщо провести їх вибір відповідно до моделі трактора і його двигуна. При купівлі аналогів від інших виробників варто додатково проконсультуватися з менеджером магазину.
  • Переконатися, що запчастини для мінітрактора будуть відправлені в необхідному вигляді. Деякі вузли (колінвали, редуктори, блоки перемикачів) поставляються як у зібраному, так і розібраному стані (з окремих частин). Виберіть більш зручний вам варіант.

При замовленні в інтернеті оцінити якість запчастин для мінітрактора можна тільки за наявністю сертифіката і гарантії. Тому рекомендуємо купувати їх тільки на надійних ресурсах, наприклад — в інтернет-магазині компанії TATA Agro-Moto. Це прямий постачальник запчастин з Китаю, який відправляє замовлення Новою Поштою по всій Україні. При оформленні покупки ви можете вказати зручний для вас варіант оплати: на карту, за рахунком, при отриманні (з відправленням посилки післяплатою). Також можливий самовивіз зі складів компанії в Харкові та Чернівцях.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Аферисти, використовуючи поширені схеми, виманили в мешканців Хмельниччини майже 120 тисяч гривень
В Ізяславі на території лікарні прорвало труби централізованого водогону
Популярність китайських автомобілів на українських дорогах
Як UKR PARTS допомагає власникам автомобілів з підбором та покупкою запчастин
У Шепетівському парку встановили яскраву конструкцію для доброї справи
Історія розвитку японських мінітракторів Kubota

Читайте у цій рубриці



Блендер Braun — відкриття нового кулінарного світу
Як обрати ідеальний броньований автомобіль для вашої делегації або подорожі
Подарунки для вчителів на випускний: ідеї, що надихають
Огляд GPS моніторингу транспортних засобів: збереження контролю та ефективності
Як повернути свій iPhone до життя
Найдорожчі автомобілі в світі
FacebookTelegramViberWhatsAppX