Особливості вибору столового приладдя преміумкласу

Особливості вибору столового приладдя преміумкласу

Столове приладдя — важливі компоненти сервірування не тільки святкового столу, але й у звичайні дні. Ці предмети не тільки допомагають вживати їжу, а й роблять це правильно та охайно.

Від якості ложок, виделок та ножів залежить не тільки їх зовнішній вигляд, а і те, наскільки зручно ними користуватися. Якщо потрібне наряддя найвищого ґатунку — радимо звернути на продукцію відомого французького бренду Christofle, яка представлена широким асортиментом у бутіку Empire Hall.

Види столового приладдя

Столове приладдя характеризується за своїм призначенням та за матеріалами із яких воно виготовляється. Також їх можна розділити за способом використання на персональні та для сервірування, що використовуються для розкладання порцій із загального посуду.

За призначенням кухонні приладдя бувають:

  • столові — для перших та других страв;
  • рибні — для гарячих страв із риби та морепродуктів;
  • закускові — для холодних та деяких гарячих закусок і страв;
  • десертні — приладдя особливого дизайну, що використовується для вживання солодощів;
  • фруктові — для фруктів (свіжих та консервованих);
  • до морозива — мають особливу форму;
  • до чаю та кави.

За матеріалами столові набори виготовляють з:

  • неіржавілої сталі;
  • алюмінію;
  • мельхіору;
  • срібла.

Особливості вибору столового приладдя преміумкласу

На що звертати увагу при виборі

Головною особливістю, яку повинна мати продукція класу люкс — це якість. Серед інших критеріїв можна відмітити наступні:

  • зовнішній вигляд;
  • екологічність матеріалів;
  • стійкість до впливу мийних засобів;
  • стійкість до термічної обробки;
  • наявність протипоказів до застосування.

Окремо зазначимо, що вироби Christofle відповідають всім вищезазначеним критеріям, а завдяки унікальній технології посріблення, користуватися їх столовими приладдями можна десятиліттями, в тому числі, використовуючи посудомийну машину.

Кілька порад з догляду та зберігання столового приладдя

Позаяк кухонним інвентарем ми користуємося щодня, то і догляд за ним повинен бути щоденним. Мити наряддя та посуд варто відразу після приймання їжі — це дозволить значно легше видалити забруднення та уникнути засихання залишків їжі. В іншому випадку ці залишки доведеться видаляти абразивними інструментами, що може спотворити зовнішній вигляд. Також приладдя можуть потемніти та втратити первісний вигляд, якщо довго на них будуть залишатися залишки їжі.

Бажано уникати використання агресивних мийних засобів на основі кислоти.

Якщо приладдя складається з кількох матеріалів, наприклад, ручка може бути керамічною чи порцеляновою, — то мити такі вироби варто у не занадто гарячій воді, аби матеріал ручки, внаслідок розширення від нагрівання, не тріснув.

Особливої уваги потребують срібні предмети. Їх варто мити окремо від інших і не застосовувати при цьому жорсткі губки чи абразивні матеріали. Полоскати таке приладдя рекомендують у розчині харчової солі.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині у підпільних цехах підробляли одяг відомих брендів
Блендер Braun — відкриття нового кулінарного світу
Найвідоміші американські бренди кросівок: що вибрати і як купити
Інтернет-магазин одягу Блават
Вишукана гармонія: особливості срібних ювелірних прикрас з позолотою
Особливості зимового спецодягу: комфорт та безпека у холодну пору року

Читайте у цій рубриці



Огляд респіраторів з клапаном 3МТМ: переваги та недоліки
Guardian Connect Medtronic — персональний моніторинг глюкози
Сталеві прутки в машинобудуванні: роль та переваги
Технологии детекторов скрытой проводки
Как избежать мошенничества при обмене евро
Хотвілс машинки: чому вони завоювали світ?
FacebookTelegramViberWhatsAppX