На Укрпошті можна поповнити банківську картку

На Укрпошті можна поповнити банківську картку

У понад 3000 автоматизованих відділень Укрпошти, що обладнані платіжними терміналами, відтепер можна поповнити картку будь-якого українського банку платіжних систем VISA та Mastercard. Зарахувати на картку можна суму від 50 до 4999 грн за одну операцію. Про це йдеться на сайті Міністерства інфраструктури України.

Тарифи Укрпошти на поповнення готівки є нижчим, ніж в середньому у фінансових установах. Комісія за послугу дорівнює 1,5 % від суми поповнення, але не менше 10 грн. Умови зарахування коштів залежать від умов банку-емітента картки. Поповнити готівково можна картку з будь-якою технологією — безконтактну, з чипом чи магнітною стрічкою.

На Укрпошті можна поповнити банківську картку

Для отримання послуги клієнту необхідно назвати оператору поштового відділення суму поповнення, мати при собі відповідну кількість готівки з урахуванням комісії, а також банківську картку, яку потрібно поповнити. Якщо картка відсутня, клієнт може здійснити операцію, вказавши оператору 16-значний номер банківської картки для поповнення.

— Укрпошта продовжує вдосконалювати фінансові сервіси та вводити нові послуги в залежності від запиту клієнтів. Відтепер у поштових відділеннях можна поповнити банківську картку. Послуга є особливо затребуваною в тих населених пунктах, де банки закрили свої відділення, у людей залишились картки, зокрема, і кредитні, які потрібно погасити. А Укрпошта готова надавати свою інфраструктуру для цього. Не потрібно витрачати час на пошук банку чи термінала. Наші клієнти можуть принести готівку у поштовий офіс і з допомогою оператора поповнити свою картку або картку іншої людини за індивідуальним 16-значним номером. Послуга буде доступна у комп’ютеризованих відділеннях компанії з POS-терміналам, — відзначив заступник генерального директора Укрпошти з розвитку мережі Дмитро Поліщук.

Варто зазначити, що крім поповнення платіжної картки у відділеннях Укрпошти, клієнти також можуть зняти без комісії кошти з банківської картки Visa, MasterCard, Простір. У серпні 2019 року мешканці Львівської області першими отримали можливість знімати готівку з банківської картки в 315 автоматизованих відділеннях, а у лютому 2020 року — така послуга стала доступною у понад 3000 автоматизованих відділенях Укрпошти, що обладнані POS-терміналами. Загалом через POS-термінали Укрпошти було здійснено майже 470 тисяч операцій видачі готівки з платіжних карток.

Національний поштовий оператор має 5000 власних POS-терміналів для прийому платіжних карток у найбільш завантажених поштових відділеннях в обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів.

За кількістю торговельних терміналів Укрпошта входить до п’ятірки найбільших учасників платіжних систем.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Експосадовиця банку привласнила майже 8 млн грн допомоги родичам загиблих військових
Молоді люди з Шепетівщини скористалися знайденою карткою і за це поплатилися
На Хмельниччині жінка перерахувала свої гроші на карту, яку їй продиктував шахрай
На Хмельниччині чоловік, не підозрюючи, напозичався грошей у знайомих
Жінка з Хмельниччини, отримавши посилання на виплату фінансової допомоги, втратила всі заощадження
Зимова гума

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX