Листоноші у новому році носитимуть пенсії мешканцям Шепетівщини

Листоноші у новому році носитимуть пенсії мешканцям Шепетівщини

Після прийняття рішення про виділення Укрпошті 500 мільйонів гривень на покриття збитків, пов’язаних з послугою доставки пенсій, Укрпошта досягла згоди з ПФУ щодо доставки та виплати пенсій у 2019 році. Філії Укрпошти в усіх областях України успішно провели переговори та підписали відповідні протоколи з регіональними управліннями ПФУ. Найближчим часом очікується укладання відповідних угод між Пенсійним фондом та Укрпоштою в усіх регіонах України без винятку. Про це повідомила прес-служба «Укрпошти».

Таким чином, всі пенсіонери, які отримували пенсії в Укрпошті, та ті, хто бажає це зробити вперше, без перешкод будуть їх отримувати через Укрпошту.

— Укрпошта продовжить виплачувати пенсії в 2019 році та доставляти їх, як і раніше, в усі населені пункти країни: як у великі міста, так і в найменші та найвіддаленіші села, — зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

— Ми налаштовані продовжити доставляти пенсії та соціальні виплати нашим громадянам. Ця послуга є особливо затребуваною у мешканців малих населених пунктів, де відсутні банківські офіси чи банкомати, і доставка Укрпошти — єдина можливість отримати кошти «на руки», — зауважив директор департаменту фінансового бізнесу Артур Муравицький.

Також, на виконання доручення Президента України щодо забезпечення діяльності мережі відділень поштового зв’язку в сільській місцевості, Укрпошта офіційно призупиняє з 17 грудня поточного року всі дії, пов’язані з оптимізацією сільської мережі. Крім того, буде проведена робота щодо працевлаштування на вакантні посади колишніх працівників, у разі їх звернення. Наразі в «Укрпошті» незаповненими є 1188 вакансій листонош та 667 вакансій операторів.

Найближчим часом планується відновити роботу понад 50 відділень зв’язку, 11 нових відділень — запустити до кінця року. «Укрпошта» також буде активно співпрацювати з місцевими громадами, де відділення зв’язку залишаються закритими з технічних причин, пов’язаних з неможливістю подальшої експлуатації або у зв’язку з їх неукомплектованістю.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині чоловік купував фальсифікат і збував його в магазинах області
«І буде весна!»: На Хмельниччині погасили нову поштову марку
Все, що потрібно знати про перерахунок військової пенсії у 2024 році
Мешканець Хмельниччини розсилав «білу смерть» поштою
На Хмельниччині жінка судилася із Пенсійним фондом України
Призначення пенсії у 2024-му: чи є обов’язковою довідка про зарплату до 1 липня 2000 року

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX