В один із сервісних центрів МВС на Хмельниччині повертають довгоочікувані послуги

В один із сервісних центрів МВС на Хмельниччині повертають довгоочікувані послуги

З 1 лютого в сервісному центрі МВС м. Старокостянтинів відновлюють прийом теоретичних і практичних іспитів для майбутніх водіїв. Запис для отримання послуги вже доступний онлайн.

У вересні минулого року Хмельницька область долучилася до пілотного проєкту із прозорого складання іспитів, унаслідок запуску якого в регіоні утворили 2 великі екзаменаційні хаби в м. Хмельницький та м. Кам’янець — Подільський. Відповідно, в решті сервісних центрів МВС області, у тому числі й у Старокостянтинові екзаменаційні класи закрили.

Уже з 1 лютого в сервісному центрі МВС № 6844 у Старокостянтинові за адресою вул. Чайковського 1-А, повертають послуги з прийому теоретичних і практичних іспитів.

Начальник РСЦ ГСЦ МВС в Хмельницькій області Микола Іщенко розповідає:

«Протягом майже чотирьох місяців роботи пілотного проєкту ми вивчали та аналізували попит на складання іспитів в області. Поруч з підвищенням рівня прозорості іспитів у новостворених хабах ми зіткнулися з проблемою, що мешканці Шепетівщини та Старокостянтинівщини виявилися віддаленими від послуги як територіально, так і логістично. Тож протягом цього часу велась робота щодо відновлення екзаменаційної діяльності у сервісному центрі МВС № 6844», — пояснив Микола Іщенко.

Як зареєструватися на іспити?

Наразі реєстрація для отримання послуг з екзаменації доступна через функціонал е-запис онлайн. Важливо: віднедавна збільшено термін запису на практичні іспити до 3 тижнів. Тобто, кандидати у водії мають можливість обрати онлайн талони на практичні іспити на 21 день. Завдяки онлайн — запису, кількість візитів до сервісного центру МВС скорочується з двох до одного.

На теоретичний іспит термін реєстрації онлайн не змінився — на 14 днів вперед. Що стосується реєстрації в терміналі безпосередньо в сервісному центрі МВС (на теоретичні та практичні іспити, реєстраційні дії з транспортними засобами, обмін та відновлення посвідчення водія) — запис здійснюється як і раніше на поточний та 3 дні вперед.

Нааразі кандидати у водії по всій Україні мають можливість дистанційно оформити талони на практичні іспити через функціонал е-запис.

Як зміниться екзаменаційна діяльність на Старокостянтинівщині?

З 1 лютого сервісний центр МВС у Старокостянтинові долучиться до пілотного проєкту із прозорого складання іспитів.

«Відтепер екзаменаційний клас обладнаний 4-ма камерами для «перехресного» запису та аудіофіксацією, немає жодних «сліпих зон». Також ми оновлюємо та розширюємо автопарк, встановлюємо в обидві автівки сервісного центру МВС для складання іспитів систему відеоспостереження. Це теж виключає будь-яку можливість втручання в іспит. Крім цього, для більш ефективної роботи ми розширили штат екзаменаторів, а також збільшили кількість маршрутів для прийому практичних іспитів», — розповів начальник РСЦ ГСЦ МВС в Хмельницькій області.

З 22 листопада минулого року у майбутніх водіїв з’явилася можливість складати теоретичний іспит у сервісних центрах МВС без обов’язкового навчання в автошколі. Кандидат у водії повинен повідомити адміністратору, що самостійно опанував навчальний матеріал на відповідну категорію транспортного засобу. Вартість складання теоретичного іспиту — 250, а практичного — 420 грн.

У разі успішного складання теоретичної частини іспиту, майбутні водії звертаються до будь-якого акредитованого навчального закладу та розпочинають практичне навчання. Після успішного складання практичного іспиту в автошколі, кандидат складає іспит у сервісному центрі МВС і отримує посвідчення водія.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна також отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Засудили жителя Полтавщини, який «відзначився» у Хмельницькому
На Хмельниччині громади вчаться управляти відходами
4-річний хлопчик думає, що його тато на роботі: історія сержанта з Хмельниччини
На Хмельниччині судили жінку, яка справила природні потреби перед дверима поліції
В ізолятор на Хмельниччині намагалися передати засіб зв’язку
На Хмельниччині є летальний випадок від кашлюка: захворюваність набирає обертів

Читайте у цій рубриці



Як та кого покарають, якщо не з’явився до ТЦК протягом 60 днів
Сезон носовичків та червоних очей: що допоможе впоратися з алергією на пилок?
Чоловіки віком від 18 до 60 років зможуть отримати паспортні документи тільки на території України
Роль бухгалтера у підготовці та аналізі фінансової звітності компанії
Відповідальність за чистоту: хто повинен забезпечувати наявність та утримання сміттєвих урн?
У сервісних центрах МВС збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
FacebookTelegramViberWhatsAppX