На Шепетівщині вбили літню жінку та підпалили будівлю

На Шепетівщині вбили літню жінку та підпалили будівлю

Сьогодні, 4 жовтня, у селі Судилкові, що поблизу Шепетівки, селяни обговорюють вбивство пенсіонерки. Адже ще й досі пам’ятають серійні напади на одиноких літніх людей кількарічної давності. У свою чергу, ГУ ДСНС у Хмельницькій області повідомило про гасіння пожежі, де за трагічних обставин померла 76-річна мешканка.

На пункт зв’язку Служби порятунку «101» повідомлення про пожежу надійшло о 01:07. Отож, на місце події оперативно прибули чергове відділення 21-ої Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Судилків. Локалізували пожежу о 01:19 та остаточно ліквідували о 01:26. На той момент вогонь вже встиг знищити покриття будинку на площі 40 квадратних метрів, а також пошкодити житлову кімнату та домашні речі.

На Шепетівщині вбили літню жінку та підпалили будівлю

Зі слів родичів померлої, в будинку бабуся проживала сама. Вони лише час від часу до неї навідувалися. Про пожежу їм повідомили сусіди.

— Тітка жила одна, крепка була, сама городи обробляла… Ми їздили, допомагали, — розповідає родич померлої. — Нещодавно (місяць назад) до неї син приїжджав із Росії.

На місце події виїхали й правоохоронці. О 06:25 під час додаткового огляду місця події було виявлено труп жінки. Відтак, при огляді працівником Шепетівського бюро судово-медичної експертизи на тілі жінки виявлено тілесні ушкодження.

— У зв’язку з тим, що труп має тілесні ушкодження, відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 частиною 2 пунктом 6, — коментують у телефонній розмові правоохоронці Шепетівського ВП. — Наразі причина пожежі та обставини події встановлюються.

У статті Кримінального кодексу України йдеться: «Умисне вбивство з корисливих мотивів карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті».

Наразі на місці події ще й досі працюють правоохоронці. Розслідування здійснює Головне управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Зарубав матір сокирою та хотів спалити: жорстоке вбивство у сусідній із Хмельниччиною області
Вбивство під час обіду: на Шепетівщині судитимуть жінку
У Хмельницькій області на пожежі виявили тіло чоловіка
Жінці із Шепетівщини, яка вколошкала чоловіка, суд виніс вирок
На Хмельниччині перед судом постануть двоє за вбивство з особливою жорстокістю
У сусідній з Хмельниччиною області чоловік зберігав у гаражі арсенал зброї

Читайте у цій рубриці



На Хмельниччині викрито працівника судової охорони, який за гроші обіцяв «домовитися» з ДБР
Естонського депутата на велосипеді помітили у сусідній із Хмельниччиною області
Зарубав матір сокирою та хотів спалити: жорстоке вбивство у сусідній із Хмельниччиною області
На Хмельниччині на місці пожежі травмувався чоловік
На Хмельниччині зловмисник розкидав сміття на могилі захисника та викрав квіти
Поплатився за кілька днів красивого і багатого життя: на Хмельниччині засудили чоловіка, який обікрав бабусю цивільної дружини
FacebookTelegramViberWhatsAppX