На Шепетівщині відкрили оновлений освітньо-культурний центр

На Шепетівщині відкрили оновлений освітньо-культурний центр

У Нетішині, що у Шепетівському районі Хмельницької області, відкрили оновлений освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр. Простір призупинив роботу на початку повномасштабного вторгнення, утім відтепер безкоштовна та якісна освіта знову доступна для жителів Нетішина.

За словами засновника мережі Гончаренко центрів, народного депутата України Олексія Гончаренка, оновлений центр у Нетішині вже запустив перші освітні курси та готується до реалізації нових проєктів.

«Фактично, це ренесанс, відродження, рестарт нашого центру в Нетішині. 24 лютого 2022 року ми були вимушені призупинити роботу простору. Але ми точно знали, що повернемося в Нетішин з ще більшою кількістю ідей для місцевих жителів. І ми це зробили. Відсьогодні Гончаренко центр Нетішин знову працює!», — зазначив Олексій Гончаренко.

Він також додав, що відновлений простір на Хмельниччині став 29 центром всеукраїнської мережі. Нині Гончаренко центри працюють по всій країні та в онлайн-форматі завдяки унікальній платформі Гончаренко центр Online.

На Шепетівщині відкрили оновлений освітньо-культурний центр

Наразі в Нетішині вже стартували перші безкоштовні курси англійської мови. Однак, як зазначає директорка оновленого центру Ольга Мєхових, це лише початок.

«Наш центр у Нетішині — це величезна кількість можливостей для нових ідей, проєктів та заходів. Я дуже хочу, аби цей простір став місцем єднання містян, аби ми разом розвивали громаду та покращували освітню систему. Сьогодні у нас є все необхідне для цього: чудове приміщення, ефективна команда та підтримка від інших просторів мережі Гончаренко центрів. А тому ми з нетерпінням чекаємо кожного й кожну в нашому центрі», — поділилася директорка простору.

Оновлений Гончаренко центр Нетішин працює за адресою вул. Шевченка 3. Усі заходи в просторі, як і у всій мережі Гончаренко центрів, повністю безкоштовні. З будь-яких питань можна звертатися за телефоном +38 (067) 158-64-48.

Довідково

Гончаренко центр — найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту — надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту — платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.

З 24 лютого 2022 року Гончаренко центри по всій країні перетворилися на потужні волонтерські хаби, де надається допомога для військових та переселенців. Відтоді команда проєкту передала понад 250 тонн допомоги, а також понад 75 автівок, десятки антидронових рушниць, розвідувальні та FPV-дрони та самохідну артилерійську установку «Гвоздика» для спецпризначенців.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У нацпарку на Шепетівщині розмістили вулики Фабра
Як повернути свій iPhone до життя
Приватизація будинку побуту, розширення міського центру ПМСД та гуманітарна допомога з Німеччини: у Шепетівці відбулася сесія міськради
Жінці із Шепетівщини, яка вколошкала чоловіка, суд виніс вирок
Жінку із Шепетівщини ошукали на популярному інтернет-сайті
На війні обірвалося життя штаб-сержанта із Шепетівщини

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині поліція з’ясовувала причини відсутності деяких учнів у профліцеї
На Шепетівщині нацгвардійці провели «Урок мужності» для школярів
Story-центр у Шепетівці: всеукраїнська ініціатива реалізована у громаді
В Україні стартувала реєстрація для проходження НМТ
Ліцеїсти в Шепетівці відкрили Клуб Легкої Музики (Відео)
Формування критичного мислення у приватних школах
FacebookTelegramViberWhatsAppX