Для жительки Шепетівщини 90 років — зовсім не похилий вік

Для жительки Шепетівщини 90 років — зовсім не похилий вік

Життя кожної людини — це ексклюзивна книга, сторінки якої пишуться щодня її справами та вчинками. І саме ці слова як дороговказ, лягли в основу життєвого літопису поважної та неординарної особистості, знаної не тільки в нашому краї, але й далеко за його межами — колишнього директора ПрАТ «Ізяславський хлібозавод» Іванової Інни Олександрівни, котра 12 лютого відзначила свій мудрий ювілей — 90-ліття.

Привітати із чудовою датою в її життєвому календарі завітали почесні гості, серед яких був міський голова Сергій Шлегель. Віншуючи іменинницю, візитери зазначили, що її ювілей — черговий доказ того, що це зовсім не похилий вік, а важлива і знакова подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний ювілей. Також відвідувачі висловили слова вдячності і поваги за ту складну життєву дорогу, по якій ювілярка пройшла гідно, була учасницею історичних подій і працювала на благо Ізяславської громади та майбутнього покоління.

Інна Олександрівна — непересічна особистість, адже є не лише живим свідком історії Ізяславщини, а й одним із творців її. Незважаючи на такий поважний вік, ця на вигляд мініатюрна жінка знає ціну життєвому успіху, адже переважно більшу частину свого життя присвятила розвитку Ізяславському хлібозаводу і досягла у цьому неабияких успіхів. Наразі дане підприємство — одне із найрентабельніших на Хмельниччині, яке забезпечує своєю різноманітною пекарською продукцією не тільки мешканців Ізяславщини. Свіжий запашний хліб, смачні хлібо-булочні вироби підприємства є також на полицях магазинів інших громад. Не завжди так було, та ситуація змінилась на краще, коли очолила підприємство Інна Олександрівна. Працівники заводу, випікаючи здобні вироби, щоразу вкладають у нього частинку своєї душі, жменьку тепла та любові. Знають, як здивувати кожного вибагливого ласунчика. Очільниця підприємства завжди дбала про асортимент продукції, якість обслуговування, за що отримувала нагороди, відзнаки всіх рівнів. Серед них: трудова відзнака «Почесний пекар України», лауреат Міжнародного академічного Рейтингу популярності та якості «Золота Фортуна», почесний громадянин Ізяславського району тощо. І людська шана до неї не куплена, а усім життям надбана.

Так свою любов до праці наша ювілярка передала своїй донці, яка теж все трудове життя присвятила місцевому хлібозаводу. Сьогодні Інна Олександрівна радіє життю і жарує свою любов своїм нащадкам.

Дружна родина — це найцінніше багатство іменинниці. Тож, можливо, саме в щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет її довголіття.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У нацпарку на Шепетівщині розмістили вулики Фабра
Приватизація будинку побуту, розширення міського центру ПМСД та гуманітарна допомога з Німеччини: у Шепетівці відбулася сесія міськради
Жінці із Шепетівщини, яка вколошкала чоловіка, суд виніс вирок
Жінку із Шепетівщини ошукали на популярному інтернет-сайті
На війні обірвалося життя штаб-сержанта із Шепетівщини
Захисник із Шепетівщини під час виконання бойового завдання втратив усі документи

Читайте у цій рубриці



У нацпарку на Шепетівщині розмістили вулики Фабра
Приватизація будинку побуту, розширення міського центру ПМСД та гуманітарна допомога з Німеччини: у Шепетівці відбулася сесія міськради
Захисник із Шепетівщини під час виконання бойового завдання втратив усі документи
Учасниці команди центру «Сталеві магнолії» із Шепетівки відвідали тепличні господарства
У Нетішині після допису у фейсбуці дали відповідь, де вигулювати собак
Йому було лише 42: у Шепетівці відбулося прощання із Героєм
FacebookTelegramViberWhatsAppX