У Хмельницькому відновить роботу McDonald’s?

У Хмельницькому відновить роботу McDonald’s?

24 лютого компанія McDonald’s повідомила, що призупиняє роботу ресторанів в Україні через війну, що триває. Не виключенням стало закриття закладу і в місті Хмельницькому.

«З того часу наші співробітники, франчайзі та постачальники мобілізувалися, щоби надавати фінансову та гуманітарну допомогу нашій МакРодині та українцям, які також потребують допомоги. Разом ми заснували фонд допомоги співробітникам, щоби підтримати наших людей, і підтримали фінансово ініціативи Фундації Дім Рональда МакДональда, яка допомагала дітям і сім’ям, постачаючи медичні засоби в лікарні та інші місця, де потребували допомоги», — повідомила компанія McDonald’s на своїй сторінці у фейсбуці.

Компанія продовжила виплачувати зарплати понад 10 000 співробітників, а незліченна кількість членів Родини МакДональдз у світі відкрила свої серця, домівки та ресторани для тих, хто шукає притулку.

Хоча труднощі були невимовними, пережите також стало свідченням того, про що Кріс Кемпчинські сказав на Всесвітній Конвенції МакДональдз на початку цього року: у найтемніші часи Золоті Арки сяють найяскравіше.

«Зобов’язання всієї нашої Системи годувати та розвивати громади — будь вони за рогом чи на іншому кінці світу — це те, чим ми всі можемо пишатися. Підтримка наших людей в Україні продовжує залишатися для нас пріоритетом номер один. Ми багато спілкувалися з нашими працівниками, які висловили велике бажання повернутися до роботи та побачити, як наші ресторани в Україні знову відкриються, де це можна зробити безпечно та відповідально. В останні місяці віра в те, що це додасть невелике, але важливе відчуття нормальності, зміцнилася. А українські посадовці зазначали, що підприємства, які відновлять роботу, підтримають місцеву економіку та український народ», — зазначають у компанії.

Розмірковуючи про підтримку своїх співробітників і бізнесу в довгостроковій перспективі, у McDonald’s спиралися на п’ять фундаментальних питань, якими Кріс заохочує керуватися при прийнятті рішень щодо діяльності на ринку:

«Чи дозволено нам діяти в країні на законних підставах? Чи маємо ми змогу керувати бізнесом і безперешкодно задовольняти потреби наших клієнтів і співробітників? Чи сприяє наша присутність на ринку посиленню нашого бренду у світі? Чи має це сенс для бізнесу? Чи відповідає це нашим цінностям?»

Відтак, у McDonald’s зазначили:

«Після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання наших співробітників повернутися до роботи, ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу. Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів».

Над цими задачами працює команда українського ринку на чолі з Юлією Бадрітдіновою, яка зразково відображає кожну з цінностей McDonald’s в усіх її діях.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



«Почув крик. Прибіг — мати в крові»: наслідки нічної атаки на Хмельниччині
У Хмельницькому молодий водій збив пішохідку
На Донеччині загинув снайпер із Шепетівщини
На Хмельниччині внаслідок нічної атаки «шахедами» госпіталізували постраждалу
На Запоріжжі загинув військовий із Шепетівщини
У Хмельницькому бюджет спрямували на підтримку Сил Оборони

Читайте у цій рубриці



«Почув крик. Прибіг — мати в крові»: наслідки нічної атаки на Хмельниччині
Чоловік із Хмельниччини повівся на акційне пальне і за це поплатився
Суд встановив чи законно житель москви володіє землею на Хмельниччині
У Хмельницькому бюджет спрямували на підтримку Сил Оборони
В одній із громад Хмельниччини просять не перетворювати центр на стихійний ринок
Породний склад 2024: які дерева садитимуть цьогоріч на Хмельниччині
FacebookTelegramViberWhatsAppX