Що таке GLO HYPER?

Що таке GLO HYPER?

Це — революційний нагрівач тютюну. Завдяки технології індукційного нагріву Glo ТМ Hyper є провідним продуктом серії Glo. Пристрій Glo Hyper гарантує більш короткий час нагріву (вдвічі менше в порівнянні з Glo 2.0 або Glo Nano). На сайті elle ua можна більш ґрунтовно ознайомитися з перевагами представленого товару.

Основні переваги

Попри те що Glo Hyper є сучасним пристроєм, він дуже простий у використанні. Одним натисканням кнопки ви можете вибрати тип підігріву, такий що відповідає вашим потребам в даний момент. Стандартний режим або режим BOOST забезпечують користувачеві більш інтенсивний сеанс споживання тютюну. Повністю заряджений пристрій Glo Hyper здатен працювати близько 20 сеансів.

Glo Hyper можна використовувати тільки з новим форматом NEO Demi Slim. Спосіб застосування:

  • Відкрийте отвір і помістіть картридж neo всередину.
  • Натисніть і утримуйте кнопку протягом 2 секунд, для запуску стандартного режиму і 5 секунд для режиму Boost.
  • Зачекайте 20 секунд в стандартному режимі або 15 секунд в режимі Boost. Як тільки ви відчуєте вібрацію, нагрітий картридж буде готовий до використання.
  • Незадовго до кінця сеансу пристрій знову завібрує. Коли індикатор згасне, зніміть картридж neo і зачиніть отвір.

До зазначеного комплекту входять: нагрівач Glo Hyper, мережевий адаптер, кабель USB-C, щітка для чищення приладу, короткий посібник з експлуатації.

Причини популярності пристрою

Використання електронних сигарет, як менш шкідливе, ніж традиційне куріння, вже визнано 24 міжнародними організаціями, серед яких інститути громадської охорони здоров’я Великобританії, Франції, Канади, Німеччини та Австралії. У липні 2017 року Агентство з контролю за харчовими продуктами та ліками США (FDA) вказало, що нікотин найбільше шкодить, коли потрапляє в організм у вигляді сигаретного диму. Відтак, електронні сигарети або тютюнові нагрівачі справедливо вважати менш шкідливими.

Але на ринку, крім електронних сигарет, з’являється все більше альтернатив класичним цигаркам, як, наприклад, тютюнові нагрівачі нового покоління. Пристрої такого типу не спалюють, а тільки нагрівають якісний тютюн. При цьому курець отримує ефект схожий з традиційним курінням, водночас в організм потрапляє менше шкідливих речовин.

Чи небезпечний Glo Hyper

Він генерує менше запаху, ніж традиційні тютюнові вироби. Крім того, як єдиний і перший пристрій на ринку, він дозволяє вибирати інтенсивність сеансу і швидкість нагріву тютюну, оскільки працює в кількох режимах нагріву. Це також ідеально підходить для тих, хто любить різні смакові відчуття. Ви можете нагрівати до трьох картриджів підряд за один сеанс. Важливо, що однієї зарядки пристрою витсачає курцеві на цілий день.

Свого часу Glo Hyper ретельно досліджувалися. І так, на сьогоднішній день з використанням цього пристрою було проведено 44 поведінкових тести, 164 хімічних аналізи, 46 клінічних випробувань і 75 тестів, які визначили його вплив на клітини організму.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Що таке паучі VELO? Обирай альтернативу традиційному споживанню
У Нетішині підліткам розповідали про небезпеку вейп-куріння
Самокрутки проти традиційних цигарок: який вплив на здоров’я
На Хмельниччині куріння призвело до смерті
Курильний тютюн на вагу

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX