На Хмельниччині виявили 30 порушень правил перевезення вантажів

На Хмельниччині виявили 30 порушень правил перевезення вантажів

Управління Укратрансбезпеки у Хмельницькій області спільно з представниками Патрульної поліції, Хмельницької ОДА, райдержадміністрацій у березні забезпечували проведення габаритно-вагового контролю на дорогах області.

За інформацією Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА, протягом місяця здійснено перевірку дотримання граничних норм перевезень вантажів 329 вантажівками. За їх результатами виявлено 30 порушень. Сума нарахованих штрафних санкцій склала 4019,82 євро.

«Така робота триватиме і надалі, — зазначають в Управлінні Укратрансбезпеки, — адже вона є важливим заходом, яким допомагає запобігти руйнуванню дорожнього покриття внаслідок руху перевантаженого транспорту».

З огляду на вагові обмеження для автомобільного транспорту, досить привабливими стають послуги доставки вантажів залізницею. Так, послуги з перевезення вантажів пропонує «Перша логістична компанія», засновником якої є Максим Шкіль. Доходи й оптимальні рішення для своїх клієнтів — основні пріоритети компанії. ПЛК володіє власними залізничними вагонами, працює на ринку понад 8 років і є лідером у сфері перевезення вантажів залізничним транспортом.

Нагадаємо, що із 1 бе­рез­ня 2017 року, на пе­ре­сув­но­му ком­плек­сі га­ба­рит­но-ва­го­во­го кон­тро­лю пра­ців­ни­ки ДП «Хмель­ницький об­лавто­дор» по­ча­ли про­во­ди­ти зва­жу­ван­ня ве­ли­ко­ва­го­вих тран­спортних за­со­бів. Відповідно до даних, наданих фахівцями ДерждорНДІ, близько 74 % автомобільних доріг були збудовані під розрахункові навантаження на вісь — 6 тонн та загальною вагою не більше — 24 т. Щорічні збитки, які завдаються дорожньому господарству внаслідок руйнування доріг, спричинених рухом великовагових транспортних засобів, складають більш, ніж 2 млрд. гривень.

Сьогодні нормативними документами передбачено перевезення вантажів із загальною масою (разом з масою транспортного засобу) — не більше 40 тонн.

Для контейнеровозів — 44 тонни, для транспортних засобів, за встановленими Укравтодором та відповідними підрозділами МВС маршрутами — до 46 тонн.

Крім того, вагові параметри контролюються і по навантаженню на вісі — для навантаження на одиночну вісь — 11 тонн, на здвоєну —16 тонн, на строєну — 22 тонни.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Шепетівщині п’яний водій автобуса наробив біди і втік
На Шепетівщині чоловік запевняв поліцію, що невідома особа «вбила» його матір і повезла на кладовище поховати
У Шепетівці оштрафували чоловіка, який торгував квашеними яблуками
Сезон пожеж: рятувальники закликають не спалювати суху траву
На Шепетівщині лісівники ліквідували стихійне сміттєзвалище
Оштрафували чоловіка, який з рук продавав зелень у Хмельницькому

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX