Викладач математики з Ізяслава стала лауреатом фестивалю-конкурсу «Учитель року предметів духовно-морального спрямування»

Викладач математики з Ізяслава стала лауреатом фестивалю-конкурсу «Учитель року предметів духовно-морального спрямування»

20 березня — 03 квітня 2021 року на базі науково-дослідної лабораторії християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія» за спияння Міністерства освіти і науки України в онлайн-форматі відбувся XV Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Учитель року предметів духовно-морального спрямування» для вихователів дошкільних закладів, вчителів загальноосвітніх шкіл, викладачів професійно-технічних і вищих навчальних закладів України. Про це йдеться на сайті Ізяславської міської ради.

Учасники фестивалю викладають предмети духовно-морального спрямування: «Етика», «Основи християнської етики», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Людина і світ», «Людина і суспільство», «Релігієзнавство», «Історія релігії», «Філософія релігії», «Психологія релігії», або цікавляться проблемами духовно-морального виховання дітей та молоді.

Організація і проведення фестивалю-конкурсу хотіли привернути увагу українського суспільства до вихователя, вчителя, викладача предметів духовно-морального спрямування, сприяти його професійному становленню, обміну досвідом, зростанню фахової майстерності, удосконалення духовно-морального виховання дітей та молоді, успішну розбудову українського суспільства на засадах духовності й моралі.

Цього року до участі в конкурі зголосиися 42 учасники із 24 областей України, які успішно виконали конкурсні завдання і презентували фахову майстерність викладання курсів духовно-морального спрямування, спілкувалися у онлайн-форматі. Конкурсна програма фестивалю складалася з тесту на знання Біблії; презентації фрагменту уроку (заняття).

Викладач математики з Ізяслава стала лауреатом фестивалю-конкурсу «Учитель року предметів духовно-морального спрямування»

Всеукраїнський фестиваль-конкурс пройшов у творчій, емоційно насиченій та доброзичливій атмосфері. Учасники продемонстрували хороше знання Біблії, володіння інтерактивними технологіями й застосування авторських методик у вихованні та навчанні, реалізацію ідеї інтегрування духовно-морального виховання у систему освіти України.

Серед учасників фестивалю-конкурсу була представниця педагогічного загалу Ізяславського краю — вчителька математики та курсу «Основи християнської етики» Наталія Петрівна Савчук. За підсумками конкурсних випробувань вона була нагороджена Грамотою лауреата фестиваля-конкурсу.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Шепетівщині браконьєра взяли на «гарячому»
В Ізяславі на території лікарні прорвало труби централізованого водогону
На Шепетівщині син ображав батька: за це він працюватиме на користь суспільства
Дівчата з Шепетівки здобули першість на фестивалі легкоатлетичного триборства
Громада на Шепетівщині спрямувала чималу суму для п’яти військових частин
На Шепетівщині власниця «Тузіка», який задушив трьох кролів, відповідала в суді

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині поліція з’ясовувала причини відсутності деяких учнів у профліцеї
На Шепетівщині нацгвардійці провели «Урок мужності» для школярів
Story-центр у Шепетівці: всеукраїнська ініціатива реалізована у громаді
В Україні стартувала реєстрація для проходження НМТ
Ліцеїсти в Шепетівці відкрили Клуб Легкої Музики (Відео)
Формування критичного мислення у приватних школах
FacebookTelegramViberWhatsAppX