У Нетішині вирішували долю дітей

У Нетішині вирішували долю дітей

Відповідно до річного плану роботи під головуванням Василя Миська, заступника міського голови, 2 березня 2021 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Про це повідомив Виконавчий комітет Нетішинської міської ради на своїй сторінці у фейсбуці.

На розгляд комісії було винесено 13 справ.

Членами комісії розглянуто дві справи щодо визначення місця проживання малолітніх дітей з одним із батьків — рекомендовано визначити місце проживання однієї малолітньої дитини з матір’ю, у другій справі — з батьком. Одна справа стосувалася підтвердження місця проживання малолітнього сина з матір’ю для його тимчасового виїзду за межі України.

Службою у справах дітей на розгляд комісії було винесено чотири справи про виконання батьками батьківських обов’язків щодо дітей. Членами комісії рекомендовано батьків попередити про відповідальність за неналежне виконання ними батьківських обов’язків, чотирьох дітей однієї сім’ї поставити на облік служби у справах дітей як таких, які перебувають у складних життєвих обставинах, одного батька ініційовано притягнути до адміністративної відповідальності відповідно до статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (незабезпечення здобуття неповнолітньою донькою повної загальної середньої освіти).

Розглядалась також справа за зверненням матері дітей про виконання батьківських обов’язків батьком відносно двох малолітніх дітей. Батькам рекомендовано налагодити міжособистісні стосунки та діяти в інтересах дітей для нормального психологічного клімату та гармонійного розвитку малолітніх доньок.

Позитивне рішення мали чотири справи щодо вчинення правочину з житлом, право власності чи користування яким мають діти. У всіх чотирьох випадках батькам будуть надані дозволи з дотриманням майнових прав дітей.

Рішенням комісії з питань захисту прав дитини рекомендовано зняти з обліку служби у справах дітей неповнолітнього, який перебуває у складних життєвих обставинах — у сім’ях наразі намітилася позитивна динаміка щодо утримання дитини, забезпечення його потреб та умов проживання.

Окрім того, переглянуто та затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, з урахуванням нових потреб дітей та сімей.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Бригадний генерал Нацгвардії відвідав Хмельниччину
На Шепетівщині чоловік поквитався з камерою спостереження, яка зафільмувала дещо непристойне
На Хмельниччині діти вже місяць сидять без світла в будинку: батьки не відреагували на заклики поліції 
На Шепетівщині скутерист протягом року тричі притягувався за нетверезе водіння
Майже 9 місяців старшого сержанта із Шепетівщини вважали безвісти зниклим
ЦНАП на Шепетівщині якісно та оперативно надає найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині очільник єпархії зібрав священників ПЦУ
Молодіжна рада Шепетівки знайомилася з писанкарством у майстерні «Кральова»
На Шепетівщині мешканці ведуться на вигадані соціальні виплати
У Шепетівці затвердили нові тарифи на ритуальні послуги
У медзакладі Славути оперували пацієнтку, залучивши команду лікарів-травматологів з Тернополя
Підприємство у Шепетівці отримало атестат про технічну компетентність
FacebookTelegramViberWhatsAppX