В серпні жителі Хмельниччини купили нових авто на 4 мільйони доларів

В серпні жителі Хмельниччини купили нових авто на 4 мільйони доларів

У серпні у Хмельницькому та області зареєстрували 135 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні склала 4 мільйони доларів.

«Серед марок лідером продажів став японський бренд Toyota. У Хмельницькому зареєстрували 30 автомобілів цієї марки на суму понад 1 мільйон доларів без врахування вартості додаткового обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Renault і Volkswagen» — повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був кросовер Toyota RAV4. Крім нього були популярними Renault Duster і Volkswagen Tiguan.

Серед усіх зареєстрованих авто 77 % склали кросовери. 35 % — машини з дизельними моторами, а середній об’єм двигуна склав 1,9 тисяч сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж серпня в Україні зареєстрували 7 тисяч нових машин. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 210 мільйонів доларів США. Серед цих авто — 5 тисяч кросоверів, що складає майже 75 % від загального обсягу авторинку. Українці купували і машини преміум-сегменту: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілів Porsche Taycan. Прикметно, що у рейтинг не потрапила Subaru XV, характеристики якої виглядають цілком пристойно.

У липні в Хмельницькій області зареєстрували 170 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні тоді перевищила 5 мільйонів доларів.

Щодо загального ринку по Україні, то як повідомляє AUTO-Consulting, в серпні обсяг продажів нових легкових автомобілів не втримався на високих показниках, заданих в липні, і скоротився на 17 %. Спад був зафіксований у більшості операторів. Серпень виявився на 23 % гірше для авторинку, ніж липень 2020 року. Це не дозволило авторинку вийти на позитивний тренд за підсумками 8 місяців і ринок як і раніше йде з негативним результатом —4 % до показника 8 місяців 2019 року.

Лідерство в серпні зберегла Renault, а буквально слідом фінішували дилери Toyota. А ось на третьому місці — тепер Volkswagen (зростання продажів + 37 %), який міцно зайняв місце вибулого з цієї позиції Kia. Більш того, Kia став невдахою серпня і продажу цього бренду обвалилися до показників 15-го місця зі спадом —63 %. Тепер Kia продає стільки ж, як і дилери Chery. Обсяги корейського бренду тут же поділили між собою Hyundai і Suzuki, які і стали тепер № 4 і № 5.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Популярність китайських автомобілів на українських дорогах
Як UKR PARTS допомагає власникам автомобілів з підбором та покупкою запчастин
Чоловіка із сусідньої з Хмельниччиною області підозрюють у втягуванні жінок у заняття проституцією
Мешканка Хмельниччини переправляла з-за кордону оптові партії психотропів під виглядом прального порошку
На Хмельниччині у вечірню пору можуть застосувати обмеження електропостачання
На Хмельниччині у вечірні години можуть вимикати світло: яка причина

Читайте у цій рубриці



Одній із громад на Хмельниччині повернуть водосховище вартістю понад мільярд гривень
У Хмельницькому водій, який їхав на автівці без номерного знака, виявився «цікавим»
На Хмельниччині чоловіки набраконьєрили на кримінал
Високопосадовця із Хмельниччини відзначив Головнокомандувач ЗСУ Сирський
На Шепетівщині змагалися кращі електрогазозварники
Боксери із Хмельниччини отримали посвідчення та нагрудні знаки майстра спорту України
FacebookTelegramViberWhatsAppX