В Ізяславі безробітних навчали створювати прийомні сім’ї

В Ізяславі безробітних навчали створювати прийомні сім’ї

18 лютого фахівець із соціальної роботи Ізяславського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Наталія Вишняк на базі Ізяславської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості, провела захід, щоб проінформувати мешканців Ізяславського району про сімейні форми влаштування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Учасники заходу були ознайомлені з основними вимогами українського законодавства щодо створення прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та патронатних сімей. Під час заходу, особи, що перебувають на обліку Ізяславської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості поінформовані щодо роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з проведення пошуку, підбору та навчання кандидатів у прийомні батьки. Роз’яснено, яким чином відбувається встановлення контакту з дитиною-сиротою чи дитиною, позбавленою батьківського піклування у закладі соціального утримання та влаштування дитини в прийомну сім’ю.

Учасники заходу отримали друковану продукцію: інформаційні буклети та листівки, розроблені Ізяславським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Хмельницьким обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою інформування мешканців Ізяславського району про умови створення та функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Інтернет-магазин printme.ua пропонує якісний та швидкий друк брошур і буклетів. Оформити замовлення можна в онлайн не виходячи з офісу чи квартири, якщо працюєте віддалено. До ваших послуг прфесійні дизайнери, якісні матеріали, сучасне обладнання та доступні ціни. На сайті магазину за адресою https://printme.ua/category/pechatnaya-produktsiya/broshyury ви зможете підібрати необхідну поліграфічну продукцію завдяки фільтру, визначаючи такі параметри як формат брошури, кількість сторінок, вид паперу, тип друку та ціна.

Нагадаємо, з початку року 546 роботодавців поінформували службу зайнятості про потребу у кваліфікованих працівниках в Шепетівському районі. У базі даних налічувалась 3197 вакансій. Середній розмір оплати праці становив 5581 грн.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Шахраї виманили гроші в мешканця Ізяславщини під виглядом соціальних виплат
На Шепетівщині чоловік підпалив будинок, на горищі якого ховався брат
У Шепетівці можуть відкрити один із офісів Всеукраїнської економічної платформи
На Шепетівщині браконьєра взяли на «гарячому»
На Хмельниччині відмінено 8 процедур закупівель та розірвано 6 чинних договорів: у чому справа
В Ізяславі на території лікарні прорвало труби централізованого водогону

Читайте у цій рубриці



Одній із громад на Хмельниччині повернуть водосховище вартістю понад мільярд гривень
У Хмельницькому водій, який їхав на автівці без номерного знака, виявився «цікавим»
На Хмельниччині чоловіки набраконьєрили на кримінал
Високопосадовця із Хмельниччини відзначив Головнокомандувач ЗСУ Сирський
На Шепетівщині змагалися кращі електрогазозварники
Боксери із Хмельниччини отримали посвідчення та нагрудні знаки майстра спорту України
FacebookTelegramViberWhatsAppX