Як підготуватися до святкування новорічного корпоративу

Як підготуватися до святкування новорічного корпоративу

До Нового року вже залишилося трохи більше місяця. А отже — пора замислитися, як відсвяткувати новорічний корпоратив незабутньо.

— Святкування новорічних свят у колективі сприяє злагодженості його роботи, — впевнений керівник одного з підприємств Шепетівки. — Адже спілкування поза межами офісу вносить свій позитивний мікроклімат у колектив: піднімає настрій, дарує нові емоції та невимушене спілкування. А це в подальшому впливає на продуктивність праці.

Фахівці радять, аби свято пройшло феєрично, до нього варто готуватися заздалегідь: у серпні або вересні. Довірити влаштувати оригінальний новорічний корпоратив краще професіоналам. Вони організовують вечірки відповідно до побажань, стилістично, з подарунками, яскравими шоу, музикою та навіть декораціями.

Однак, якщо є трохи вільного часу, організувати свято можна і самостійно. Це ще й шанс заощадити бюджет. Адже це чи не найголовніша складова під час планування заходів.

Найперше, що варто зробити, — скласти план заходів. При цьому варто враховувати кількість учасників, їх вік та вподобання.

— Найкраще корпоратив святкувати в такому закладі, де є можливість кожній компанії побути окремо, — розповідає про один із своїх головних критеріїв святкування шепетівчанка Ольга.

Отож, про місце проведення варто подбати заздалегідь. Адже через велику кількість охочих відсвяткувати новий рік вибір напередодні буде надто обмежений. І тому доведеться погоджуватися не на те, що буде до вподоби.

Вже зараз чимало кафе та ресторацій пропонують своїм потенційним клієнтам всілякого роду акції на святкування. Однак, це можливо лише в тому випадку, якщо бронювання здійснюється заздалегідь.

— Мінус 10 відсотків знижки на новорічне меню пропонує один із закладів Шепепетівки, — продовжує далі Ольга.

Узгоджувати його теж варто заздалегідь.

При виборі місця проведення свята також варто враховувати розваги, які пропонує той чи інший заклад. Атмосфера повністю тут залежить від ведучого та музики, що пропонуватимуть.

— Зовсім не хочеться на корпоративі бачити вульгарних та непристойних конкурсів, — каже пані Орися. — Адже мені з цими людьми ще працювати.

Не на останньому місці при виборі закладу відіграє і фотозона. Адже всім хочеться мати світлини на згадку про святкування.

Новий рік вже не за горами. Отож, варто поспішати!

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Як вибрати солодкі новорічні бізнес-подарунки для компанії
Порадуйте себе та близьких: топ-3 акційних передноворічних пропозицій
Корпоративні подарунки на свята — як краще організувати цей процес?
Де на Шепетівщині придбати «живу» ялинку
Як у громадах на Шепетівщині вирішили прикрашати ялинки
Громада на Шепетівщині прикрасить ялинку без витрат із бюджету

Читайте у цій рубриці



Як крауд-маркетинг формує сучасний трафік?
Як перейти з Android на iPhone?
Оптові закупівлі квітів: підказки для гуртових покупців
оформлення-букетів
Що потрібно знати про Омега-3
Таксі у місті Київ OPTI 579
FacebookTelegramViberWhatsAppX