Запчастини для авто з Allegro.pl в Україні

Як відремонтувати авто чи придбати нове під час карантину

Українські автовласники для покупки автозапчастин віддають перевагу польським авторозбіркам. Польща має багато авторозбірок і ринків, де можна знайти великий вибір б/в запчастин для різних марок і моделей автомобілів, включаючи старі та рідкісні моделі, які важко знайти в інших місцях. Авторозбірки зазвичай продають б/в запчастини за значно меншою ціною, ніж вартують нові оригінальні деталі в магазинах або у дилерів.

Звісно, при покупці запчастин на авторозбірках важливо бути обережним і перевіряти стан деталей, а також переконатися, що вони підходять до вашого автомобіля. Крім того, якщо вам потрібні деталі для нового автомобіля або ви бажаєте нові оригінальні деталі, то авторозбірка не завжди є найкращим вибором.

Як замовити запчастини з Польщі?

Замовлення запчастин для автомобілів з Allegro pl до України може бути складним завданням через ряд факторів, таких як доставка, мовні бар’єри та інше. Тому радимо звернутися до спеціалізованих сервісів, які займаються викупом та доставкою запчастин з Польщі в Україну, наприклад Restauto. За допомогою них можна замовити запчастини для будь-яких систем та механізмів авто: двигуна, кузова, системи опалення, охолодження, впуску та випуску, салону, гальмівної системи, підвіски, КПП та ін.

Ось кілька кроків, які потрібно пройти, щоб замовити запчастини з Польщі:

  1. Знайдіть потрібну запчастину: Спочатку вам потрібно знайти необхідну запчастину на сайті restauto.com.ua. Виберіть товар і переконайтеся, що продавець може відправити його у ваш населений пункт.
  2. Оформіть замовлення за допомогою Кошику чи звернувшись до менеджера магазина (за вказаними номерами телефонів, на Вайбер чи Телеграм).
  3. Виберіть спосіб оплати та доставки.
  4. Внесіть повну або часткову передоплату у розмірі 30 % від загальної вартості замовлення.
  5. Після внесення передоплати, залишайтеся на зв’язку з продавцем та очікуйте на доставку. Коли відправлення буде в Україні, ви зможете відстежувати його пересування за допомогою номера накладної на сайті обраної транспортної компанії (Нова пошта, Укрпошта, Делівері).
  6. Внесіть решту суми (якщо передоплата була часткова) і заберіть своє замовлення.

Переконайтесь, що ви взаємодієте з надійним продавцем, і оберіть надійний спосіб оплати та доставки, щоб забезпечити безпеку та точність вашого замовлення. Також слід враховувати, що час доставки може бути різним, залежно від місця розташування продавця та вибраного способу доставки.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Як обрати ідеальний броньований автомобіль для вашої делегації або подорожі
Найдорожчі автомобілі в світі
Популярність китайських автомобілів на українських дорогах
Як UKR PARTS допомагає власникам автомобілів з підбором та покупкою запчастин
У Шепетівському парку встановили яскраву конструкцію для доброї справи
Історія розвитку японських мінітракторів Kubota

Читайте у цій рубриці



Блендер Braun — відкриття нового кулінарного світу
Як обрати ідеальний броньований автомобіль для вашої делегації або подорожі
Подарунки для вчителів на випускний: ідеї, що надихають
Огляд GPS моніторингу транспортних засобів: збереження контролю та ефективності
Як повернути свій iPhone до життя
Найдорожчі автомобілі в світі
FacebookTelegramViberWhatsAppX