Муфта американка з нержавіючої сталі з зовнішньою різьбою

Муфта американка з нержавіючої сталі з зовнішньою різьбою

Американка нержавіюча із зовнішньою різьбою — це деталь трубопроводу, яка призначена для з’єднання двох його елементів з ідентичними діаметрами. Даний виріб часто називають по-іншому — «муфта розбірна сполучна» або «розбірне з’єднання американка». Головне пам’ятати, що це та сама деталь, яка виконує єдину функцію.

Американка нержавіюча із зовнішнім різьбленням дозволяє швидко і без особливих зусиль з’єднати дві ділянки трубопровідної системи. У зв’язку з цим дана деталь дуже затребувана, що призвело до виробництва різних її модифікацій, які класифікуються за кількома основними параметрами:

  • марки нержавіючої сталі — AISI304 та AISI316;
  • наявності ущільнювача — з ущільненням чи ні;
  • типу приєднання — внутрішнє різьблення/внутрішнє різьблення, зовнішнє різьблення/зовнішнє різьблення, внутрішнє різьблення/зовнішнє різьблення, зварювання/зварювання та інші варіації.

З цього можна зробити висновок, що муфту американку легко підібрати під різні запити та потреби, незалежно від ситуації, що склалася. Наприклад, якщо робоче середовище має високі температури, тоді можна купити американку без кільця ущільнювача або розібрати вже наявну деталь і прибрати з неї ущільнювач.

Якщо деталь монтуватиметься за допомогою зварювальних робіт, тоді місце приєднання матиме форму напівсфери. Це роблять для того, щоб з’єднання було повністю герметичним та надійним.

Якщо деталі, які будуть з’єднуватися за допомогою нержавіючої муфти, мають різні види різьблення, тоді і американку варто підбирати з внутрішнім різьбленням/зовнішнім різьбленням. Тоді все зістикується без проблем, при цьому не докладаючи особливих зусиль. Якщо виникла ситуація, коли вироби, які потрібно з’єднати, мають різні діаметри, тоді разом з муфтою використовують перехід з відповідним розміром.

Також перед покупкою американки необхідно заздалегідь визначитися з відповідною маркою нержавіючої сталі. Як було вище сказано, виробництва даної деталі, переважно, використовують дві марки нержавійки. AISI304 — це харчова сталь, яка застосовується майже на всіх підприємствах (не тільки харчових) та закриває понад 90 % запитів. AISI316 — це кислотостійка сталь, яку використовують на фармацевтичних та хімічних виробництвах, оскільки вона стійка до лугів та кислот. Всі інші марки стали використовуються дуже рідко, тому деталі з них виготовляються лише на замовлення.

Купити муфту американку з нержавіючої сталі із зовнішнім різьбленням в Україні

Вибрати та придбати американку нержавіючу можна на сайті нашої компанії. В інтернет-магазині fiting.top великий вибір різних нержавіючих виробів у багатьох розмірах, тому Ви точно знайдете відповідну деталь. Якщо виникнуть питання або труднощі з вибором муфти, звертайтеся до наших фахівців, вони якісно проконсультують і допоможуть визначитися з відповідною деталлю. Замовлені товари відправляються на всій території України за допомогою компанії Нова Пошта.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Популярність китайських автомобілів на українських дорогах
Як UKR PARTS допомагає власникам автомобілів з підбором та покупкою запчастин
У Шепетівському парку встановили яскраву конструкцію для доброї справи
Історія розвитку японських мінітракторів Kubota
Як відремонтувати авто чи придбати нове під час карантину
Переваги комбайнів Джон Дір

Читайте у цій рубриці



Блендер Braun — відкриття нового кулінарного світу
Як обрати ідеальний броньований автомобіль для вашої делегації або подорожі
Подарунки для вчителів на випускний: ідеї, що надихають
Огляд GPS моніторингу транспортних засобів: збереження контролю та ефективності
Як повернути свій iPhone до життя
Найдорожчі автомобілі в світі
FacebookTelegramViberWhatsAppX