Меблі з натуральної деревини коштують дорого

Час масового використання пластику та інших штучних матеріалів поступово минає. Все більше українці віддають перевагу виробам із натуральної сировини, які пропонують Інтернет-магазини, наприклад https://klen.ua/uk/.

— Зараз поки робимо ремонт, приглядаємося до меблів, — розповідає молода мама Валентина, в якої двійко маленьких дітей. — Хоча б почати з меблів для дитячої кімнати: замовили двоярусне ліжко для малечі. Розуміємо, що такі меблі на порядок дорожче, але вирішили для дитини облаштувати з натуральної деревини.

Звичайно, майстри враховують, що меблі для дитячої кімнати мають бути надійні, по можливості без небезпечних з’єднань, які добре закріпленні між собою, щоб мами не хвилювалися. До того ж, замовник може звернутися до дизайнера, щоб виготовити ескіз саме такої моделі, яка найбільше імпонує його уподобанням, враховуючи додаткові функціональні можливості, наприклад, шухляди.

— За останні 5 років у попиті вироби з деревини, — розповідає 52-річний майстер Олександр. — Клієнти замовляють дерев’яні вікна, щоб замінити металопластикові, які встановили кілька років тому. Сучасні технології дозволяють фарбувати дерево під пластик безпечними на водяній основі фарбами, встановлювати багатокамерні склопакети. Також замість ламінату замовляють паркетну дошку. До речі, клієнти підраховують, що вигідніше та безпечніше встелити таку дошку. Навіть у приватні дитячі заклади власники хочуть придбати меблі з деревини, ніж МДФ та ДСП. Мої замовники переважно з Києва.

Яка господиня не мріє про дизайнерську кухню! Адже більшу частину вільного часу жінка проводить саме там. З якою насолодою вона готуватиме рідним страви, коли оточена гарними меблями. Хто, як не жінка, дбає про натуральність і природність.

— Про таку кухню мріяла давно, — розповідає пані Тетяна, яка замовила кутову кухню. — Гарнітур гарно вписався у мою квартиру-студію. Спочатку планувала замовити з ДСП. Але чоловік переконав, що краще — з деревини. Адже її теж фарбують у бажаний колір. Ось замовили рожево-баклажанний гарнітур.

Меблі з натуральної деревини коштують дорого

Так, натуральні меблі вартують дорожче, але мають суттєві переваги, — такі гарнітури не деформуються через вологість, вони міцні і стійкі та розраховані на триваліший термін служби.

Звичайно, кожен обирає, враховуючи власні фінансові можливості та смакові переваги. Якщо перефразувати відомий англійський вислів, то ми не такі багаті, щоб дозволяти економити на власному здоров’ї. До того ж, вітчизняні медики зауважують, що на той чи інший алергічний прояв скаржиться кожен 4-й пацієнт. І зростання кількості таких хворих прогнозується аж до 40 %.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


2 коментарі до статті «Меблі з натуральної деревини коштують дорого»

  1. Стаття ні про що

  2. В коментує:

    Мила реклама


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Хмельниччині знаряддя злочину конфіскували у власність держави
Умные решения для маленьких квартир с мебелью IKEA
Як вибрати та купити бензопилу: поради для покупців
Кутовий диван: затишок та функціональність для вашого інтер’єру
Як правильно вибрати перукарське крісло для вашого салону
На Хмельниччині запровадили фотофіксацію деревини

Читайте у цій рубриці



Інцидент Серьоги і Монатіка: що за історія і чим вона закінчилася
5 порад, як підібрати житло під час самостійних подорожей
Ми можемо контролювати те, що вдається виміряти
Коли безпечно відвідувати салони краси?
Чи варто вестися на пропозицію «Сабіраю заказ на ростовку»?
Золоті прикраси завжди в тренді
FacebookTelegramViberWhatsAppX