ТІС — послуги з переробки пластмаси

ТІС — послуги з переробки пластмаси

Якщо необхідно скористатися професійними послугами з переробки пластмаси, варто звернутися в компанію «ТІС». Дана організація протягом тривалого часу тісно співпрацює з великою кількістю партнерів. Наразі зазначена компанія займає лідируючі позиції в Україні. Завод ТІС організовує відповідальний підхід до виконання замовлень. Важливо, що виконавець надає гарантію відповідності на кожну одиницю продукції за встановленими стандартами якості. Крім того, забезпечується високоякісний клієнтський сервіс, який має високо-конкурентні переваги. У представленій нижче інформації докладно описано, які рішення пропонує цей на завод, перераховано усі переваги для співпраці з клієнтами.

Широкий спектр послуг

В асортименті даної організації на вибір представлений широкий спектр пластикових виробів. Великою популярністю тут користуються різні елементи, призначені для ремонту та оздоблення плінтуса, а також захисні кутики для керамічної плитки. Інтересом у клієнтів користуються й інші послуги компанії:

  1. Лиття виробів із полімеру. За допомогою термопластавтоматів з вбудованими прес формами здійснюється лиття поліаміду, полістиролу, а також поліпропілену. У партії продукції, незалежно від обсягу, повністю відсутній будь-який брак або вироби з дефектами. Крім того, вказані вироби відповідають ескізами, вони не вимагають додаткової корекції.
  2. Екструзія полімерів. Серед замовників дана послуга користується досить великою популярністю. Це стосується монолітних і спінених виробів для багажу. Також мова йде про пластмасові труби, прокладки і профілі.
  3. Дизайн і проектування. Важливою частиною роботи даного персоналу є виготовлення відповідних проектів і ретельне продумування концептуального дизайну.
  4. Лабораторні дослідження. Тут здійснюється тестування продукції, яка виробляється в лабораторних умовах.

Додатковою перевагою є те, що в рамках подібної закупівлі замовники отримують максимально докладні роз’яснення з різних питань, які стосуються нових і вже існуючих проектів, яким потрібне вдосконалення.

Основні ресурси заводу

В активах підприємства представлені власні лабораторії. Наявні цехи з найсучаснішим обладнанням і високим рівнем автоматизації. Персонал, працюючих в штаті співробітників, є додатковим позитивним ресурсом даного заводу. Тут працює команда фахівців, згуртована праця яких займає лідируючі позиції на ринку. Всі взаємодіють чітко і максимально злагоджено.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Шепетівському парку встановили яскраву конструкцію для доброї справи
Використання нестандартних ємностей у різних галузях: від пластику до металу
Як змінилося виробництво пакетів майка у 2023 році?
Переробка пластикових відходів: технологія та види
Одноразовий посуд та упаковка: переваги та призначення в сучасному світі
Міцність та стійкість: вироби з поліпропілену для інфраструктури, промисловості та будівництва

Читайте у цій рубриці



За несплату аліментів — мобілізація: не стануть винятком і багатодітні батьки
Коштовні годинники, елітні авто та старі пожежні депо: цікаві лоти на держторгах
Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії
Хто матиме право на відстрочку і «бронювання» – аналітики пояснюють закон про мобілізацію
Хмельницькобленерго закликає економити електроенергію у вечірні години
Переселенці на Хмельниччині та ще у двох областях можуть отримати гроші на оренду житла
FacebookTelegramViberWhatsAppX