У липні ринок нових авто в Україні продовжував рости

У липні ринок нових авто в Україні продовжував рости

Впродовж липня в Україні зареєстрували понад 8,3 тис нових автомобілів на суму $260 млн. Це показник вищий на 10 % ніж за аналогічний період минулого року.

В столиці зареєстрували найбільшу кількість автомобілів — 3,3 тис. Також в трійку лідерів по кількості зареєстрованих авто увійшли Дніпро та Харків. Найдорожчі автомобілі купували у Чернівцях — там середня вартість кожного автомобіля перевищила $36 тис. Для порівняння, по Україні середня ціна склала 31 тис.

Якщо ж ви збираєтесь придбати автівку на вторинному ринку і потребуєте допомоги з вибором та оформленням — пропонуємо скористатися послугою Автобідбір у Києві, яку пропонують на сайті avtoraid.com.ua. Фахівці підберуть автомобіль згідно з вашими вимогами та нададуть повний супровід аж до оформлення в сервісному центрі.

«Найпопулярнішою маркою в Україні стало Renault. Цих автомобілів зареєстрували майже 1,5 тис. авто на загальну суму 22 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання. Також у липні був попит на Toyota і Hyundai», — йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Серед моделей українці найчастіше обирали Renault Sandero. Крім нього були популярними кросовери Renault Duster і Toyota RAV4.

У липні зареєстрували понад 5,8 тис кросоверів. 32 % від усіх зареєстрованих минулого місяця авто були обладнані дизельними двигунами, а кожен п’ятий автомобіль мав ціну понад 35 тис без врахування вартості додаткового обладнання. Серед найдорожчих авто минулого місяця — Aston Martin DBS, BMW 8-Series Coupe , два Mercedes-Benz GT-Class AMG, чотири Porsche 911 та шістнадцять Land Rover Range-Rover.

Нагадаємо, у червні цього року в Україні зареєстрували 7,1 тис. нових автомобілів на $210 млн. Тоді ринок також показав ріст. А за перше півріччя українці витратили понад $1 млрд на 37 тис. нових автомобілів.

Авторинок Хмельниччини

Минулого місяця у Хмельницькому та області зареєстрували 170 нових автомобілів.

Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні перевищила 5 мільйонів доларів. Лідером продажів став японський бренд Toyota. У Хмельницькому зареєстрували 35 автомобілів цієї марки на суму 1,1 мільйона доларів без врахування вартості додаткового
обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Renault і Skoda.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був хетчбек Renault Sandero. Крім нього були популярними Toyota RAV4 і Skoda Kodiaq.

Серед усіх зареєстрованих авто 76% склали кросовери. Майже 40% – з дизельними двигунами, а середній об’єм мотора становив 2 тисячі сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж липня в Україні зареєстрували понад 8,3 тисяч нових автомобілів на суму 260 мільйонів доларів. Цей показник вищий на 10% ніж за аналогічний період минулого року. У липні реєстрували й автомобілі преміум-класу, серед яких Aston Martin
DBS, BMW 8-Series Coupe , два Mercedes-Benz GT-Class AMG, чотири Porsche 911 та шістнадцять Land Rover Range-Rover.

Нагадаємо, впродовж січня-червня 2020 року у Хмельницькому та області придбали 780 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала 27 тисяч доларів. Сума витрат у першому півріччі в регіоні склала 21 мільйон доларів.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Біля будинку міського голови вибухнула граната: інцидент у сусідній із Хмельниччиною області
У Хмельницькому п’яний водій, тікаючи від поліції, розбив «Теслу»
У Нетішині організували ярмарок, аби зібрати гроші на пікап для військових
На Хмельниччині чоловік добряче зняв стрес, після того як розбив авто товариша
«Нашим хлопцям необхідніше»: на Хмельниччині подружжя передало авто для ЗСУ
На Шепетівщині місцева пожежна команда ледь не залишилася без транспорту

Читайте у цій рубриці



Вплив телебачення на суспільство
Експерти прокоментували ініціативу Кабміну щодо ліквідації КРАІЛ
Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств
З якими хворобами звільняють від мобілізації — повний перелік
Поняття «обмежено придатний» більше не буде, а тим, хто його має, доведеться повторно пройти ВЛК
КРАІЛ готуються ліквідувати: яких змін чекати
FacebookTelegramViberWhatsAppX