Тепловентилятори зігріють у холодну пору року

Тепловентилятори зігріють у холодну пору року

Ми живемо в часи стрімкого прогресу, коли технології, які ще сьогодні здаються нам межею фантастики, вже завтра можуть виявитися застарілими та неактуальними, а на їхнє місце прийдуть набагато фантастичніші розробки.

Вся ця еволюція технологій стосується і боротьби з холодом. Сучасні виробники пропонують споживачеві більш інноваційні обігрівачі, які з кожним роком стають максимально безпечними, економічними та екологічними. До таких пристроїв відносяться тепловентилятори.

Особливості тепловентиляторів

Тепловентилятори є родичами теплових гармат. Їхня основна відмінність у потужності та в деяких особливостях конструкції. Тепловентилятори доцільно використовувати для нагрівання повітря в невеликих приміщеннях, таких кімнати будинку або офісні кабінети. Виняток становлять промислові тепловентилятори, які мають великі розміри, високу потужність та тривалий термін експлуатації. Вони призначаються для обігріву приміщень промислового типу, залів та будмайданчиків.

Основна перевага тепловентилятора перед іншими приладами — компактність. Тепловентилятор можна переставляти на власний розсуд у будь-яку точку приміщення, він не займає багато місця. Також ці прилади є досить економічним джерелом тепла. Споживання енергії невелике, а потужність дозволяє нагріти кімнату в квартирі або будинку.

Якщо ви шукаєте, де придбати хороший тепловентилятор, то зробити це можна на сайті https://www.itbox.ua/ua/category/Obigrivachi-c7897/filter=103619-86007440600/. Тут представлений широкий асортимент якісних тепловентиляторів за доступними цінами.

До основних переваг тепловентилятора належать:

  • можливість швидко обігріти приміщення (чим потужніший пристрій, тим швидше відбувається обігрів);
  • безпека в експлуатації;
  • невелика вага;
  • зручність та практичність;
  • наявність захисту від перегріву;
  • автоматичне регулювання температури та можливість самостійно програмувати режими;
  • великий вибір різних моделей, що відрізняються розміром, потужністю, дизайном.

Тепловентилятори зігріють у холодну пору року

Принцип роботи тепловентиляторів

Тепловентилятори працюють за рахунок того, що розігрітий трубчастий електронагрівач обдувається повітрям. Такий електронагрівач розпалюється за допомогою газу, електрики або рідкого палива. Вентилятор, який створює спрямований потік повітря, встановлений за трубчастим електронагрівачем. Коли повітря проходить через нього, воно нагрівається, і в приміщенні стає тепло.

Крім трубчастих електронагрівачів тепловентилятори бувають оснащені або керамічним або спіральним нагрівальним елементом. Перевага тепловентиляторів з керамічним нагрівальним елементом полягає в їх екологічності, вони не спалюють кисень у кімнаті на відміну від інших тепловентиляторів. Тому такі прилади можна залишати увімкненими в дитячій кімнаті або спальні на тривалий термін.

Тепловентилятори дуже легкі, тому їх монтаж не призведе до особливих труднощів. Деякі тепловентилятори кріпляться на стіну, для того, щоб їх повісити, не потрібні спеціальні знання. Настінні тепловентилятори, підібрані за кольором та формою до предметів інтер’єру, можна вмонтовувати в різні прорізи в стіні, все залежить від вашого смаку та фантазії. До того ж модний та сучасний дизайн тепловентиляторів дозволяє експериментувати у створенні неповторних інтер’єрів, де тепло та затишок створюються за допомогою таких обігрівачів. Доступна вартість робить тепловентилятор одним із затребуваних товарів у холодну пору року.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Особливості алюмінієвих радіаторів у сучасних системах опалення
Додатковий обігрів для квартири або офісу: вибір та переваги електричних обігрівачів
Економічні переваги використання геотермальних грунтових теплових насосів для опалення
Як підключити газовий котел до акумулятора
Опалювальний сезон на носі: громади Хмельниччини просять Уряд про компенсацію різниці в тарифах
Тепла підлога: ефективне та комфортне рішення для опалення

Читайте у цій рубриці



Чоловіки віком від 18 до 60 років зможуть отримати паспортні документи тільки на території України
Роль бухгалтера у підготовці та аналізі фінансової звітності компанії
Відповідальність за чистоту: хто повинен забезпечувати наявність та утримання сміттєвих урн?
У сервісних центрах МВС збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Ветерани та ветеранки можуть отримати знижки на квартплату та плату за комунальні послуги й опалення будинків
За несплату аліментів — мобілізація: не стануть винятком і багатодітні батьки
FacebookTelegramViberWhatsAppX