Хокеїсти-аматори зустрілися в Шепетівці

Хокеїсти-аматори зустрілися в Шепетівці

Водойма у парку культури та відпочинку не привертала уваги містян так,  як у неділю 29 січня. І нічого дивного, бо ж відбулася товариська зустріч любителів хокею з міст Шепетівки та Новограду-Волинського.

Рівно о 13 годині обидві команди вийшли на лід під звуки маршу козаків. Після виконання державного гімну гра розпочалася. З усіх боків глядачі обступили став щільним кільцем.

Матч наповнила майстерна гра хокеїстів обох команд: швидкі та позиційні атаки, не менш блискавичні контратаки, виходи один-на-один, індивідуальна майстерність гравців та боротьба на кожному клаптику катка без жодних поступок.

Хокеїсти-аматори зустрілися в Шепетівці

Гру можна поділити на два умовних відрізки: у першому – на рівних, у другому – більш молодша та досвідченіша команда з Новограда-Волинського, що зуміла впевнено довести свою перевагу. В першому періоді новоградівці одразу пішли в наступ та до п’ятої хвилини вирвалися уперед із рахунком 3-0. Але шепетівчани майже одразу скоротили відставання до одного очка. Потім команди почергово обмінювалися забитими шайбами: новоградівці намагалися вирватися вперед, але шепетівчани знову їх наздоганяли. У свою чергу, глядачі ж підбадьорливими вигуками та підтримували своїх земляків. Але, починаючи з середини другого періоду, новоградівці почали стрімко нарощувати свою перевагу, довівши її у кінці гри до 8 шайб.  Остаточний рахунок гри: 19-11 на користь міськрайонної команди з Новограда-Волинського.

Хокеїсти-аматори зустрілися в Шепетівці

Щоразу, як шепетівчани забивали шайбу у ворота суперника, лунав дзвін, подібний до того, який використовують уболівальники біатлону. Й справді, атрибут уболівальника мала одна глядачка.

— Таким дзвіночком користуються хокейні фанати у Сполучених Штатах Америки. Мені його подарувала знайома з цієї країни. У цій команді грають мій чоловік та син. Я за них уболіваю і кожного разу про успіх команди сповіщаю всіх присутніх дзвіночком, — розповіла Оксана Ісаєнко.

Та все ж таки переможених у той день на майданчику не було: шепетівчани показали гідну та цікаву гру, за що отримали заслужені вітання від своїх уболівальників.

Гравців команд нагородили грамотами та різноманітними подарунками. Команда переможця отримала кубок. Також між собою хокеїсти обмінялися сувенірами. Кращим бомбардиром гри визнано Івана Ісаєнка, наймолодшого учасника шепетівської команди.

Прикметно, що гості також приїхали на зустріч не без подарунків. Новоградці передали шепетівській команді любителів хокею Дідуха зі дзвоном, який є символом міста Новограда-Волинського.

Хокеїсти-аматори зустрілися в Шепетівці

Любительська команда шепетівських хокеїстів дійсно постаралася організувати захід і доклала максимум зусиль, щоб і глядачам сподобалося.

— Можливо, перші результати не дуже виправдали сподівання вболівальників. Ми прагнемо реваншу, тому плануємо продовження турніру вже в гостях у наших колег із Новограда-Волинського, — прокоментував результати гри Сергій Мельник, учасник шепетівської команди. —  Хокейний матч, що відбувся у неділю, як і наступний, не можливі без підтримки та допомоги благодійників. Якщо знайдуться та відгукнуться охочі інвестувати в розвиток спорту Шепетівщини, будемо їм надзвичайно вдячні! Як не прикро це констатувати, зараз без допомоги спонсорів – нікуди…

Захід був присвячений пам’яті Героїв Крут та проходив в рамках акції «Спортивна зима». Організувала товариську зустріч любительська команда з хокею міста Шепетівки, зокрема — її учасник Мельник Сергій. Підтримали любителів зимового виду спорту Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ШМР, ШМЦФЗН «Спорт для всіх», районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадська організація «Громадянська ініціатива Романа Мацоли «Інститут солідарності громад», ДП «Шепетівський лісгосп». Особливі слова подяки від гравців за допомогу висловлюються Миколі Кулішу, Віталію Майданцю, Леоніду Коршуку та дитячому кафе «Казкова планета».

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Дякувала окупантам за «освобождение Донбасса»: на Хмельниччині ховалася «кремлівська шанувальниця»
Хокей: новини України та закордону
У сусідній з Хмельниччиною області митрополит підготував пропагандистські листівки
На «Масницю» змагалися у хокей
На Шепетівщині вирували хокейні пристрасті
На Шепетівщині популяризують активне зимове дозвілля

Читайте у цій рубриці



Самбісти з Шепетівки здобули нагороди чемпіонату України
На Шепетівщині спортивний захід згуртував понад 200 учасників з різних куточків України
У Шепетівській виправній колонії відбувся футбольний матч між командами співробітників та засуджених
Київський півмарафон Незламності шепетівчанка подолала за 1 годину 40 хвилин
Сім’я з Шепетівки посіла третє місце в обласних змаганнях «Тато, мама, я — спортивна сім’я»
Чирлідери Шепетівки вирушили за чемпіонським титулом
FacebookTelegramViberWhatsAppX