Нетішинським комунальникам підвищать зарплату

Нетішинським комунальникам підвищать зарплату

Вчора, 28 липня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 36 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.

Рішенням виконкому внесено зміни до бюджету громади на 2022 рік.

«З метою вирішення окремих проблемних питань, згідно з листами головних розпорядників коштів бюджету громади, внесено зміни та здійснено переміщення призначень в межах бюджету. Так, зменшено призначення на поточний ремонт дорожнього покриття в сумі 1 375 324,00 грн (на виконання програми благоустрою Нетішинської МТГ на 2020–2022 роки). Ці кошти спрямовані на підвищення заробітної плати працівникам КП «Благоустрій», — повідомила пресслужба Нетішинської міської ради на своїй сторінці у фейсбуці.

Передбачено кошти на проєктні роботи з капітальних ремонтів частин будівель:

  • ліцею № 1 (укриття в підвальному приміщенні) — 144 278, 68 грн, ліцею № 4 (системи вентиляції захисної споруди цивільного захисту) — 74 947, 32 грн;
  • виготовлення проєктної документації та виконання робіт з установлення додаткової мережі системи протипожежного захисту Будинку дитячої творчості.

Прийнято рішення про відновлення руху автобусів на міському автобусному маршруті загального користування «Автовокзал — вул. Солов’євська» ( розклад буде оприлюднено). Рішення буде чинним на період дії воєнного стану та до моменту зняття обмежень в’їзду/виїзду в місто через визначені пункти пропуску. Також внесено зміни до розкладу руху на приміському автобусному маршруті загального користування «Нетішин-Старий Кривин № 2» (новий розклад вже діє).

Затверджено програму допомоги об’єктам господарювання, які здійснили переміщення потужностей на територію Нетішинської МТГ. Її метою є забезпечення підтримки бізнесу в умовах воєнного стану, зокрема, створення необхідних умов для розміщення та роботи переміщених у нашу громаду потужностей з інших регіонів України.

Затверджено Правила користування системами водопостачання комунальної власності в садибній забудові Нетішина та продовжено терміном на 3 роки дію рішення виконавчого комітету від 2013 року щодо затвердження норм споживання холодної та гарячої води і водовідведення у місті.

Погоджено фізичній особі-підприємцю С. Мельничуку встановлення земельного сервітуту на користування земельною ділянкою для геологічного вивчення ділянок надр корисних копалин. Три прийнятих рішення стосувались видалення зелених насаджень, відповідно до актів обстежень: на території парку пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Кривинський», у районі будинку № 25 на просп. Незалежності, на просп. Незалежності.

Житловим питанням було присвячено 6 питань порядку денного ( зміна статусу кімнат у гуртожитках, надання дозволу на реєстрацію місця проживання в кімнаті гуртожитку, продовження терміну проживання в житловому приміщенні в гуртожитку з фонду житла для тимчасового проживання громадян, про квартирний облік).

Утворено міську комісію з питань сприяння організації проведення допризовної підготовки юнаків у 2022/2023 навчальному році та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей та комісію для попереднього відбору кандидатів до вступу у вищі навчальні заклади України, затверджено план основних заходів. Позитивно було розглянуто декілька питань, що стосувались захисту прав дитини.

Серед прийнятих рішень:

  • затверджено організаційні комітети та заходи щодо організації та відзначення на території Нетішинської МТГ Дня державного Прапора України, Дня Незалежності та Дня Молоді;
  • утворено комісію з комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб надання соціальних послуг.

Рішення виконкому для 24 мешканців територіальної громаду надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем ( розмір її становить від 2,5 до 10 тис. грн).

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



На Шепетівщині чоловік поквитався з камерою спостереження, яка зафільмувала дещо непристойне
На Шепетівщині скутерист протягом року тричі притягувався за нетверезе водіння
Майже 9 місяців старшого сержанта із Шепетівщини вважали безвісти зниклим
ЦНАП на Шепетівщині якісно та оперативно надає найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС
На Шепетівщині оштрафували жінку, яка повідомила про те, що її ґвалтує чоловік
Шаблістка із Нетішина здобула бронзу на чемпіонаті України

Читайте у цій рубриці



Підприємство у Шепетівці отримало атестат про технічну компетентність
У національному парку на Шепетівщині успішно впроваджують світовий тренд
Сільській раді на Шепетівщині після втручання прокуратури буде повернуто понад 160 тисяч гривень
Віддали останню шану воїну з позивним «Маріуполь», якому Шепетівка припала до душі
У Шепетівці ліквідовують аварійну ситуацію з водопостачанням
ЦНАП на Шепетівщині якісно та оперативно надає найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС
FacebookTelegramViberWhatsAppX