У Шепетівці на виконкомі поставили крапку у співпраці із перевізником, а також спрямували кошти на заходи спротиву

У Шепетівці на виконкомі поставили крапку у співпраці із перевізником, а також спрямували кошти на заходи спротиву

21 липня відбулося 16-е чергове засідання виконавчого комітету, у ході якого було розглянуто 22 питання порядку денного.

Члени виконкому затвердили зведені кошторисні розрахунки по двом об’єктам, роботи по яким будуть здійснені в рамках Програми заходів національного спротиву, також було скориговано перелік та обсяг закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану для забезпечення потреб Шепетівської міської територіальної громади.

Внесено зміни до бюджету громади на 2022 рік. Кошти спрямовуються на заходи з підтримки територіальної оборони на виконання Програми заходів національного спротиву та організацію благоустрою територіальної громади.

«Рішенням виконкому в односторонньому порядку розірвано договори про організацію перевезень на міських автобусних маршрутах № 3, № 6, № 5, № 5-А та № 12 у зв’язку із невиконанням перевізником умов договору щодо забезпечення регулярності руху автобусів на маршрутах, що підтверджено даними диспетчерської служби. На міських маршрутах загального користування № 1, № 5, № 5-А, а також № 6 та № 9 виконавчий комітет визначив тимчасових перевізників», — повідомив виконком Шепетівської міської ради.

Внесено зміни до фінансового плану КНП «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка» в частині збільшення фінансового плану за статтею енергоносіїв. Затверджено скоригувану у проєктно-кошторисну документацію на поточний середній ремонт вулиці ім. М. Дзявульського від перехрестя Проспекту Миру до перехрестя з вулицею Героїв Небесної Сотні та дорожнього покриття по вулиці Островського від перехрестя вулиці Валі Котика до перехрестя з проспектом Миру, а також вулиці Героїв Небесної Сотні від будинку № 38а до будинку № 82.

Розглянувши звернення мешканця міста, надано дозвіл на облаштування за власні кошти пристрою водовідведення (водовідбійника) на перетині вулиць Старокостянтинівське шосе і Карпенка Карого.

У ході засідання розглянули питання, винесені на розгляд виконкому комісією у справах захисту прав дитини. Затвердили акт приймання-передачі комп’ютерної техніки з балансу виконавчого комітету на баланс Управління праці та соціального захисту населення.

«Внесено зміни до Програми благоустрою міста Шепетівка, сіл Плесна, Пліщин, Жилинці на 2018–2022 роки, якими передбачено проведення робіт із благоустрою територій прилеглих до пам’ятних знаків жертвам Голодомору 1932–1933 років по вулиці митрополита Шептицького та жертвам політичних репресій по вул. В. Котика, 172-а», — йдеться у повідомленні.

Також затвердили проєктно-кошторисну документацію на проведення цих робіт. Рішенням членів виконавчого комітету внесено зміни до Програми забезпечення національної безпеки на території Шепетівської міської територіальної громади на 2021–2022 роки.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У сусідній із Хмельниччиною області посадовця підозрюють у причетності до шахрайської схеми
На Хмельниччині обрали 13 громад для пілотного проєкту, що фінансує Євросоюз
На Хмельниччині відмінено 8 процедур закупівель та розірвано 6 чинних договорів: у чому справа
Сім’я з Шепетівки посіла третє місце в обласних змаганнях «Тато, мама, я — спортивна сім’я»
У Шепетівці попрощаються із загиблим Захисником у день його народження
Оренда житла: які права має орендар

Читайте у цій рубриці



Підприємство у Шепетівці отримало атестат про технічну компетентність
У національному парку на Шепетівщині успішно впроваджують світовий тренд
Сільській раді на Шепетівщині після втручання прокуратури буде повернуто понад 160 тисяч гривень
Віддали останню шану воїну з позивним «Маріуполь», якому Шепетівка припала до душі
У Шепетівці ліквідовують аварійну ситуацію з водопостачанням
ЦНАП на Шепетівщині якісно та оперативно надає найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС
FacebookTelegramViberWhatsAppX