Шепетівські полісмени шукають свідків трагедії, коли жінка випала з автобуса

Шепетівські полісмени шукають свідків трагедії, коли жінка випала з автобуса

В Шепетівці 64-річна жінка випала «на ходу» з автобуса неподалік ветаптеки, що на вулиці Валі Котика. Надзвичайна подія зі страшними наслідками сталася 14 квітня близько 8-ої години ранку на маршруті № 9. Наразі за життя постраждалої борються медики. Вона перебуває у комі в реанімаційному відділенні Шепетівської ЦРЛ. Стан жінки оцінюють як стабільно важкий. Відтак, Шепетівський відділ поліції шукає свідків цієї страшної трагедії.

Шепетівські полісмени шукають свідків трагедії, коли жінка випала з автобуса

«Шепетівський відділ поліції звертається до небайдужих громадян із проханням відгукнутися пасажирів, а також інших свідків та очевидців даної події за телефоном (068) 192-24-72», — повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці начальник Шепетівського ВП Василь Шкіндюк.

За вказаним фактом слідчим відділенням Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України. Наразі триває досудове розслідування.

Отож, якщо ви або ваші близькі, рідні чи знайомі володієте будь-якою інформацію, що зможе пролити світло на обставини трагічного випадку, можете зателефонувати за номером (068) 192-24-72 або ж набрати «102». Також можна звернутися безпосередньо у Шепетівський відділ поліції. Кожна деталь може стати важливою.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX

Підписатися на наші новини у месенджерах:

Новини партнерів


6 коментарів до статті «Шепетівські полісмени шукають свідків трагедії, коли жінка випала з автобуса»

  1. Перевізник і водій вже притягнуті до відповідальності?

  2. Юлія Школьнік коментує:

    Щойно дивилась про це на 1+1. Там біда, але хочу відмітити те, що водій носить медикаменти для постраждалої. Це гідний вчинок. А де перевізник?

  3. Юля Шемчук коментує:

    Перевантажені автобуси водять практично всі водії,то,мабуть,тепер кожного водія потрібно звинувачувати? Я гадаю найбільше має відповідати перевізник,яки поставив на маршрут автобус,який не відповідає безпечному перевезенню людей. У всіх нормальних автобусах двері відкриваються всередину автобуса. І найбільше вражає,що після такої трагедії по нашому місту і далі їздять такі маршрутки. Сьогодні я наприклад їхала в такій,маршрут # 2.

  4. Inessa Orlovska коментує:

    Хотілося б розглянути стан маршруток. Як взагалі вони проходять техогляд? Списаний транспорт перевозить щоденно величезну кількість людей. Мало того, що дихає на ладан, та ще й виникає відчуття, що їде по шпалах. Ні доріг, ні транспорту. Страждає, як завжди, пасажир. За свої ж гроші

  5. Сосед показал удостоверение участника боевых действий. А харя за рулем ему говорит: Де ти його купив? Сосед прошел Афган. “Треба йти громити автобуси” -каже. Гребаный “перевIзник ” таки дождется. Люди выпадают, ветеранов и детей гонят, старикам хамят. Люди, прошу вас! -при всякой такой ситуации, вставайте один за всех и все за одного! Мы, шепетовчане – хозяева нашего города! Все мы, а не какой-то один владелец развалюх-автобусов! Не давайте друг друга в обиду! Встаем в оппозицию! Дальше так нельзя!

  6. Світлана Марчук коментує:

    дуже цікава історія коли мова іде в газеті про тендер на перевезення то АТП 16807 зі слів правоохоронців і Укртрансбезпеки ніяких порушень за останні пів року не було. А от коли вже сталася трагедія то перевізником зацікавилось Укртрансбезпека бо в вересні перевізниками було допущено 11 порушень в грудні 4 порушення і перед новорічними святами транспортний засіб АТП 16807 іздив по місту з целофановою плівкою замісь вікна. Можливо потрібно щоб прокуратура зацікавилась правоохоронцями і Укртрансбезпекою. Як ви думаєт? Бо результати тендерів ми бачимо кожного дня їдучи міським транспортом. І цеж треба щоб ці дві статті які так різняться промовами Укртрансбезпеки були напечатані в одному номері і ще й до того ж на одній сторінці. (газета №16 сторінка №3 від 17.04.2019) Робіть висновок шановні шепетівчани. А двері в маршрутку погано закривались мабуть давно бо 9 чи 10 квітня вони точно погано закривались я їхала ним з вокзалу до 6 аптеки сіла на стуло біля дверей було страшно їхати то пересіла в кінець маршрутки.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Я ознайомився/лася та погоджуюся з Правилами коментування та Політикою конфіденційності

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



У Хмельницькому сталася смертельна ДТП: водій зіткнувся з електроопорою
На Шепетівщині чоловік ображав та виганяв з квартири колишню дружину
У Шепетівці громадянам пропонують пройти 8 діагностичних процедур і не тільки
У сусідній із Хмельниччиною області чоловік помер після перебування у військкоматі
На Хмельниччині полісмени не змогли «достукатися» до кривдника
У Шепетівці водій припаркованого авто травмував велосипедиста

Читайте у цій рубриці



На Шепетівщині 48-річна жінка зарізала свого чоловіка під час обіду
Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям
На Хмельниччині від отриманих у ДТП травм померла дитина
Смертельна ДТП на Хмельниччині: авто зіштовхнулося із деревом
На Хмельниччині підозрюють лікарку у смерті немовляти
На Хмельниччині перед судом постане винуватець ДТП, який нетверезим наїхав на 70-річна пішохідку 
FacebookTelegramViberWhatsAppX