Лазерна епіляція: як видалити світле волосся на смаглявій шкірі?

Лазерна епіляція: як видалити світле волосся на смаглявій шкірі?

Вибір між депіляцією і епіляцією очевидний: після тотального знищення волосяних фолікулів проблема небажаного волосся на обличчі та тілі зникає. Нещодавно безпечна лазерна епіляція була доступна виключно власницям та власникам темного волосся на світлій шкірі. З неодимовим лазером Nd:YAG процедура стала ефективною абсолютно для всіх.

Універсальна епіляція

Неодимовий лазер успішно справляється з будь-яким фототипом шкіри, включаючи смагляву і засмаглу. Під час сеансу видаляються волосяні фолікули сивого, світлого, русявого, каштанового, рудого волосся з будь-якою структурою й щільністю. Діапазон світлового потоку 2,5–13 мм — лікар налаштовує прилад залежно від поставленого завдання.

Неодимовий лазер Nd:YAG безпечний і комфортний для видалення будь-якого волосся:

  • на обличчі, підборідді, над верхньою губою;
  • під пахвами і в зоні бікіні;
  • на руках, ногах, торсі та спині.

Після процедури відзначається помітний ліфтинг-ефект: кровопостачання клітин епідермісу поліпшується, активізується синтез колагену та еластину, шкіра стає пружною і еластичною.

В числі послуг клініки косметології та медицини Golg Laser є неодимова та александритова лазерная эпиляция Киев цены узнать та записатися на сеанс можуть жителі всіх регіонів України. Сама процедура триває 15–45 хвилин залежно від площі робочої зони. До 70 % волосяних фолікулів знаходяться в стані сну, тому для повного позбавлення від волосся потрібно 5–8 сеансів.

Принцип роботи неодимового лазера

У серці приладу алюмоітрієвий гранат, легований іонами неодиму, здатний продукувати постійні і імпульсні хвилі до 1064 нм. Апарат використовується у косметології та медицині для проведення безкровних операцій, швидкого видалення новоутворень, рубців, татуювань.

Головна відмінність Nd:YAG від попередніх поколінь приладів — принцип дії на волосяний фолікул. Олександритовий та діодний лазери розпізнають меланін на тлі світлої шкіри й направлено руйнують наповнений цим пігментом фолікул. Неодимовому лазеру колір пігменту не важливий — він руйнує мікроскопічну кровоносну судину, що живить фолікул.

Точність приладу відповідає стандартам 21 століття: сусідні тканини не пошкоджуються, немає опіків та врослих волосків. Апарат Nd:YAG доповнений фотосистемою та запатентованою технологією Top-hat для автоматичного контролю рівномірного розподілу енергетичного потоку на робочу зону.

Поділитися посиланням:
FacebookTelegramViberWhatsAppX
Підписатися на наші новини у месенджерах:

Теґи публікації


Вам також може бути цікаво



Професійний догляд за шкірою з Comfort Zone: злиття науки та природи
Омолодження шкіри за допомогою фракційних лазерів: сучасні технології та методики
Яка косметика підійде для чутливої шкіри обличчя
Секрети догляду за руками та ногами: як вибрати відповідні косметичні засоби
Створення неповторного образу: мистецтво фарбування волосся
Як правильно користуватися плойкою для волосся, щоб не нашкодити зачісці

Читайте у цій рубриці



Вибір бюджетного смартфона: як обрати ідеальний пристрій за доступною ціною
Як відбувається діагностування причин безпліддя
Переваги сушених фруктів: збереження поживних речовин та смаку
Чищення зубів
Холодильні вітрини та Холодильне Устаткування для Магазину: Забезпечення Якості та Презентації Продуктів
Значення та використання систем відеоспостереження у квартирі
FacebookTelegramViberWhatsAppX